Crimă teribilă în Germania. Doi români au ucis un alt român cu un cuțit de măcelărie

O crimă odioasă petrecută în Germania a  reușit să șocheze atât prin cruzimea ei cât și prin personajele implicate. Pentru că cel mai trist este atunci când românii plecați la muncă peste hotare nu numai că nu se înțeleg și se ajută dar ajung să se omoare între ei.

Doi tineri din Vâlcea, de 19 și 27 de ani, sunt cercetați de polițiștii germani pentru crimă, după ce un tânăr de 29 de ani, originar din localitatea Popești, județul Argeș, a murit după ce a fost înjunghiat în timpul unui scandal petrecut într-un orășel de lângă Köln, a relatat ieri  voceavalcii.ro. Tânărul muncea împreună cu fratele său, în vârstă de 25 de ani, la o măcelărie din zonă.

Aburii alcoolului le-au luat mințile criminalilor 

Scandalul a avut loc la un restaurant din zona respectivă, unde nouă români  care erau sub influența băuturilor alcoolice s-au luat la ceartă și apoi la bătaie.Unul dintre cei doi frați a fost lovit în cap cu pumnul si apoi un cuţit de macelarie şi a căzut într-o baltă de sânge, iar fratele lui a fost lovit în zona capului .

Ambii frați au ajuns la spital, unul dintre ei decedând în ciuda încercărilor medicilor de a îl salva. Fraţii din Arges erau de peste un an la muncă în Germania şi lucrau la o fabrica de produse din carne.

După atac, agresorii au fugit, însă poliţiştii germani au reuşit să-i identifice, să-i reţină şi să-i ducă la audieri pe doi dintre ei.  Cei doi tineri vâlceni, de 19 și 27 de ani, au fost audiați de polițiștii germani și puși sub acuzare de procurorii din Koln urmând să fie  anchetaţi pentru crimă.

Poliţiştii presupun că autorii faptei ar fi folosit chiar unul dintre cuţitele speciale cu care tranşau carcasele de animale

3 COMENTARII

  1. Am fost destul de târziu ca și vârsta în Germania la munca ( 44ani) ,dar ce am văzut ma lăsat fără cuvinte și m-am întors acasă chiar dacă eram la greu cu banii. Nici o națiune nu am auzit sa facă, ceea ce își fac românii la munca prin străinătate. În toate tarile nu numai acolo.!! Dușmănie, ura, intriga, hotie, bârfă, băutură multa, minciuna, tot ce este mai rău găsești la ai noștrii.!!

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles