Motto: „Oricine e o stea şi merită o şansă de a străluci”.Marilyn Monroe

Puteţi să o faceţi. Toată lumea poate. Problema e că foarte puţini oameni fac efortul

Se spune că la pomul lăudat să nu te duci cu sacul, dar nici cu securea, merită şi el încă o şansă.Când trăieşti alături de oameni, nu-ţi dai seama cu adevărat că se schimbă şi în felul acesta ajungi să îi pierzi. Viaţa nu depinde decât de speranţa pe care i-o dai. Fiecare dintre noi îşi face şi desface viaţa după propriu-i ritm. Nu îmbătrânim din cauza timpului care trece, ci în funcţie de energia pe care o consumăm şi-o reînnoim în strădaniile noastre. E îngrozitor să pierzi un om pe care l-ai iubit; însă ar fi şi mai cumplit dacă nu l-ai fi întâlnit niciodată.

Nu ştiu dacă ne putem crea, întotdeauna, a doua şansă. Poate că atunci când ea e peste puterile noastre, unica modalitate de a ni se întâmpla, poate fi din… neatenţie?

Am învăţat că viaţa îţi dă uneori şi a doua şansă.Important să ne-o dorim.Puteţi să o faceţi. Toată lumea poate. Problema e că foarte puţini oameni fac efortul.

Desigur, când acorzi o a doua șansă unei persoane care te-a rănit, e posibil să-i oferi ocazia să te mai rănească o dată, dar gândul că nu am știut să înțelegem, să așteptăm, să ascultăm ne motivează să acordăm și o a doua șansă.

 Întrebarea emisiunii „Între noi. Rămâne între noi” este:

Ați primit sau ați acordat a  doua şansă ?

Aștept răspunsurile voastre la numerele de telefon-0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62,în această seară de la ora 22.

Rămâneți pe frecvențele frecvenţele 105.6 FM și pentru ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM.

Ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Epilog:Atenţie! Nu vi se va da o a doua şansă pentru a produce o „primă impresie”!Coco Chanel

Anca Bica Bălălău

Sursa foto:facebook