Continuăm dezvoltarea comunei Șiria – afirmă primarul localității

Primarul Valentin Bot a detaliat astăzi, în conferință de presă, proiectele administrației locale pentru dezvoltarea localității:
“Anul acesta am depus mai multe proiecte pentru infrastructura drumurilor comunale și trotuare, pentru construcția unor unități de învățământ, grădiniță cu program prelungit și afterschool. De asemenea ne-am axat pe reabilitarea dispensarelor medicale, a amenajării unui teren de sport și a amplasării unei scene în Cetatea Șiriei pentru evenimente culturale.
Scopul nostru este cel de a atrage cât mai mulți turiști în Șiria, iar acest lucru îl putem face în primul rând, oferind condiții optime, de la infrastructură de calitate, la proiecte și evenimente culturale, concerte, proiecții de film în Cetate, diverse acțiuni de divertisment și sport. Toate aceste investiții le facem în parteneriat cu șirienii, dar și cu Consiliul Județean. Calendarul nostru de evenimente pe anul acesta este unul bogat și diversificat, care cu siguranță va atrage mai mulți vizitatori în comuna noastră”, a declarat primarul Șiriei, Valentin Bot.

Dintre proiectele administrative ale administrației locale din Șiria:
”    PROIECTE DEPUSE   PNDR  – CRFIR 5 VEST TIMISOARA
”    DRUMURI AGRICOLE  ETAPA A III A -16  KM  ,VALOARE   1 204 000 EURO
”    MODERNIZARE STRĂZI SI TROTUARE – VALOARE  1 230 000 EURO
TROTUARE  – 10,8 KM
RIGOLE  – 7,1 KM
STRĂZI  – 1,2 KM
”    CONSTRUCȚIE CLĂDIRE NOUĂ: AFTERSCHOOL  ȘI GRĂDINIȚĂ CU PROGRAM PRELUNGIT   – VALOARE   695 000 EURO
”    MODERNIZARE ȘI REPARAȚII STRĂZI ÎN COMUNA ȘIRIA
5000  MP – REPARATII
120.00 MP ( 30 KM ) -STRAT NOU DE ASFALT

De același autor

Related Articles