Dinamo a câştigat Cupa Ligii

128

Dinamo a câştigat Cupa Ligii, după 2-0 în finala cu ACS Poli Timişoara, primul trofeu care ajunge în Ştefan cel Mare în ultimii cinci ani. Adam Nemec a marcat ambele goluri ale alb-roşiilor.

Şeroni a semnat prima ratare pe Arena Naţională, în minutul 2, apoi restul partidei a fost un monolog al elevilor lui Cosmin Contra.

Alb-roşiii au deschis scorul în minutul 6, prin Nemec, iar slovacul a reuşit dubla peste 20 de minute, după centrarea lui Nistor, fază care a plecat însă de la un henţ al decarului dinamovist.

Imediat, brazilianul Rivaldinho a oferit ratarea sezonului. Nu a putut înscrie dintr-o poziţie excelentă din trei încercări la aceeaşi fază. Fiul lui Rivaldo a fost blocat de două ori de Curileac, apoi a tras pe lângă poartă.

Până la pauză, Dinamo a avut şi două goluri anulate eronat de asistentul Ciprian Danşa, prin Rivaldinho şi Mahlangu, spre nemulţumirea lui Contra.

Dinamo nu a mai forţat în repriza a doua, timişorenii nu au reuşit să ameninţe poarta lui Penedo, iar partida s-a încheiat cu victoria fără emoţii a alb-roşiilor,scrie digisport.ro

sursa foto:digisport.ro