Programul Rabla mai accesibil cărăşenilor

Săptămâna aceasta s-a dat startul programelor de stimulare a reînnoirii parcului auto național Rabla pentru persoanele fizice și juridice.

Având în vedere o creştere a solicitărilor de radiere a vehiculelor, dar şi faptul că, de la data înscrierii în program, solicitantul are la dispoziţie 30 de zile în care să obţină cerificatul de distrugere şi certificatul de radiere, la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea a Vehiculelor Caraş-Severin au fost luate măsuri pentru reducerea perioadelor de timp necesare formalităților pe care solicitanţii trebuie să le îndeplinească.

Astfel, de luni până vineri, în intervalul orar 14.00 – 16.00, cererile şi certificatele de radiere vor fi preluate şi eliberate, la ghişeul nr. 3 din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea a Vehiculelor Caraş-Severin din Reşiţa, Bd. Al.I.Cuza nr. 39, Cămin 3, Et. 2.

Mai multe detalii despre Programul de stimulare a reînnoirii Parcului auto național 2017 – 2019 sunt disponibile la adresa:

http://www.mmediu.ro/articol/comunicat-de-presa-programul-rabla-clasic-si-programul-rabla-plus-debuteaza-astazi-si-pentru-persoanele-fizice/2206.

Cele mai citite

Related Articles