Studentele reșițene vor medalie anul acesta

50

Echipa feminină de handbal CS Universitatea Reşiţa participă de vineri,19 mai la Piteşti, la Campionatul Naţional Universitar. Delegatul echipei, asistentul universitar doctorand Zoltan Kiss a vorbit despre programul formaţiei reşiţene şi despre obiectivul pentru această ediţie:

 

La handbal feminin suntem repartizaţi în cea de a doua grupă, unde ne vom înfrunta cu echipe universitare din Bacău, Constanţa şi Bucureşti. Vineri avem două meciuri, de la 11.30 cu echipa din Constanţa, iar de la ora 16.00 cu formaţia din Bucureşti. Sâmbătă de la ora 11.30 cu cea a universităţii din Bacău. În funcţie de rezultatele din grupă vorm juca pentru locurile 5-8(sâmbătă după-amiaza) sau pentru 1-4 (duminică dimineaţa). Ne dorim să urcăm pe podium, să venim cu o medalie acasă, cât mai strălucitoare, “ a spus Zoltan Kiss.

Anul acesta vor medalie

Anul trecut, Campionatul Universitar de handbal feminin s-a desfăşurat la Reşiţa, iar studentele de la Universitatea Eftimie Murgu au ocupat locul 4.

Tot la Piteşti se desfăşoară sâmbătă, 20 şi duminică,21 mai Campionatul Naţional de Atletism, la care de asemenea vor participa 4 studente de la Reşiţa.

Cristina Corocan

foto arhiva