Concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Judeţean din Reşiţa a fost amânat!

Şedinţa de susţinere publică a proiectului de management pentru ocuparea funcţiei de manager a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa a fost suspendată! Jaro Marsalic, singurul candidat pentru această funcţie nu a putut să-şi prezinte proiectul.

Preşedintele Consiliului de administraţie al unităţii medicale, Paul Purea explică de ce nu s-a întrunit comisia de examinare şi ameninţă că îşi va da demisia dacă problema nu va fi rezolvată.

Un reprezentant al nostru, al Consiliului Judeţean, doamna Amzoi nu a fost prezentă deşi a semnat că vine, astăzi, nu s-a prezentat. I-am sunat familia dar nimeni nu ştie nimic. Eu astăzi am suspendat această comisie înţelegând că nu se poate crea un post de membru supleant pentru niciunul din membrii acestei comisii. Mă gândesc la un singur lucru, nu cumva în spatele acestei absenţe să se găsească altceva… Dacă este aşa, eu primul în zilele următoare o să-mi dau demisia şi nu ma mai interesează nici de spitalul judeţean nici de nimic”, a precizat Paul Purea.

În aceste condiţii, Consiliul Judeţean Caraş-Severin va avea misiunea de a numi un manager interimar pentru următoarea perioadă, deoarece contractul actualului manager, Dumitru Secăşan expiră la 31 mai.

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles