Nereguli în finanțele orașului Băile Herculane!

959

În urma unui control efectuat de auditul intern al Primăriei oraşului Băile Herculane, au fost constatate o serie de nereguli. Este vorba despre nereguli privind gestionarea bugetului oraşului de pe Valea Cernei.

“Se pare că după prima misiune a noului auditor care este angajat la Primăria Băile Herculane, acesta a făcut un raport unde a stabilit nişte nereguli. S-a constituit o comisie internă care analizează un eventual prejudiciu adus instituţiei. Este vorba despre casieria unităţii, unde au fost descoperite neregulile. Au fost anunţate şi toate organele de control, care vor dispune măsurile necesare. Dacă se va stabili că este cineva vinovat, acesta va plăti cu siguranţă pentru eventualele pagube aduse Primăriei!”, a declarat edilul Cristian Miclău , ]n exclusivitate pentru RADIO ROMÂNIA REŞIŢA.

Comisia formată la nivelul Primăriei are termen ca până în data de 26 mai  să prezinte primarului toate datele obţinute în urma verificărilor.

“Pe această cale, doresc să mulţumesc auditorului, care şi-a făcut foarte bine datoria, deşi au fost unele discuţii în Consiliul Local privind angajarea şi scoaterea la consurs a acestui post de auditor!“, ne-a declarat edilul-şef al oraşului de pe Valea Cernei.

Paul-Sever SMADU