Spitalul Judeţean din Reşiţa va investi 3 milioane de euro în aparatură pentru investigarea bolilor oncologice!

Veste bună pentru bolnavii de cancer! Spitalul Judeţean din Reşiţa va investi 3 milioane de euro în aparatură pentru investigarea şi tratarea bolilor oncologice.

Unitatea medicală a accesat aceste fonduri printr-un proiect transfrontalier în parteneriat cu Spitalul Pozarevac din Serbia şi cu Centrul Oncogen din Timişoara. Aceasta este cea mai mare realizare a unităţii medicale din ultimii ani, suţine managerul Dumitru Secăşan.

După realizarea acestei investiţii bolnavii de cancer din Caraş-Severin nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze în marile centre universitare pentru că vor beneficia în cadrul unităţii din municipiul Reşiţa de tratament şi investigaţii de înaltă clasă.

Deşi am ajuns la finalul mandatului, în aceste zile am avut marea bucurie de a câştiga împreună cu Spitalul Pozarevac din Serbia şi cu Centrul Oncogen din Timişoara unul dintre cele mai mari proiecte pe care le-a avut până acum judeţul Caraş-Severin, în valoare totală de 12 milioane de euro, din care Spitalului Judeţean din Reşiţa îi revin 3 milioane de euro pentru achiziţia de aparatură pentru investigarea şi tratarea bolnavilor care suferă de cancer”, a declarat în exclusivitate managerul Dumitru Secăşan pentru Radio Reşiţa.

Vă reamintim că în cei 8 ani de zile, perioada în care medicul Dumitru Secăşan a ocupat funcţia de manager s-au făcut şi alte investiţii importante în cadrul celui mai mare spital din Caraş-Severin. A fost înfiinţat serviciul de reabilitare neurologică, serviciu de bronhologie şi somnologie, la ORL a fost dotată o sală pentru intervenţii chirurgicale, şi unitatea medicală a fost dotată cu aparatură de ultimă generaţie.

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles