Cei mai frumoşi câini din lume au ajuns la Timişoara!

Iubitorii de câini sunt așteptați, în acest sfârșit de săptămână, la Timișoara. Astăzi la Arena Aqua Sport au loc mai multe concursuri de frumusețe, dar și două expoziții, organizate de către Asociația Chinologică Română a județului Timiș.

În cadrul acestei acţiuni sunt așteptate să participe peste 1.300 de exemplare canine din mai multe ţări. În fiecare zi, vor fi acordate titluri de campion internațional și de cel mai bun câine al rasei. De asemenea, va fi premiat și cel mai frumos câine al expoziției.

Expozițiile organizate la Timișoara sunt internaționale, fiind înscriși căței din mai multe țări europene. Biletul de intrare costă 10 lei, iar persoanele cu handicap, pensionarii și copii pot intra gratuit.

Ieri, în prima zi a expoziţiei, acţiuneas-a încheiat cu derularea arbitrajelor la concursurile de Best in Show. La final, cel ma frumos câine a fost declarat un câine din rasa Ciobănesc Australian, locul doi i-a aparținut unui exemplar de Ciobănesc de Asia Centrală, iar locul trei unui câine din rasa Cavalier King Charles Spaniel.

Sursă:banatulmeu.ro

2 COMENTARII

  1. Da Maria, nu stiu la ce ora se deschide Parlamentul dar daca vrei sa-i vezi poti merge sa-i urmaresti cind intra in cladire; sint cei mai frumosi caini si nu trebuie sa platesti nimic.
    Si sint asa de muuuulti !!!!

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles