Fabian Himcinschi joacă azi împotriva tatălui său

232

CSM Școlar Reșița nu renunță! Continuă să creadă în șansele sale promovare.

CSM Școlar Reșița dispută astăzi un nou joc dificil în deplasare la Unirea Alba Iulia. Bănățenii speră în continuare la promovare, iar meciul de astăzi este unul dintre cele mai dificile din cele câte au rămas până la finalul campionatului.

Antrenorul Leontin Doană a afirmat, înainte de plecarea spre Alba Iulia:

”Am pregătit acest meci la fel ca pe toate celelalte. Băieții s-au pregătit la fel ca și până acum. Ne așteaptă un meci greu. Mai sunt 4 etape de disputat și sperăm să câștigăm toate meciurile rămase, dar cel mai important este cel de acum. Sperăm să aducem cele 3 puncte.”

Jucătorul Fabian Himcinschi a vorbit și el despre meciul cu Unirea Alba Iulia:

”Toată echipa este pregătită și motivată. Dorim să câștigăm acest meci. Nu contează cine înscrie. Foarte important este să ne întoarcem cu cele 3 puncte”.

Interesant este că echipa din Alba Iulia este antrenată de tatăl lui Fabian Himcinschi, Adorian.

Fabian a asigurat că pentru el este un meci ca oricare altul și că va încerca să marcheze, astfel încât formația reșițeană să învingă.

Meciul începe la ora 18.00. Cu 4 etape înainte de final, CSM Școlar Reșița este pe poziția a 4-a în clasametul Ligii a III-a, seria a IV-a, cu 42 de puncte. Pe primele 3 poziții, se află 3 echipe, ce au același număr de puncta: Ripensia Timișoara, Industria Galda și Național Sebiș, toate cu câte 43 de puncte.

Cristina Corocan