Rovinieta poate fi achitată …online

297

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează utilizatorii reţelei de autostrăzi şi drumuri naţionale din România că a lansat portalul www.erovinieta.ro.
Prin intermediul www.erovinieta.ro se pot realiza următoarele operaţiuni:
* achitarea tarifului de utilizare (rovinieta) şi a tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre de la Feteşti – Cernavodă (peaj) cu ajutorul cardului bancar;
* verificarea valabilităţii rovinietei;
* verificarea achitării peajului şi a numărului de treceri efectuate prin secţiunea staţiei de taxare de la Feteşti pe benzile marcate e-tarif;
* gestionarea unei flote de vehicule, ce permite achitarea/verificarea facilă a rovinietei şi peajului.
Anumite operaţiuni se pot realiza doar dacă utilizatorul îşi crează un cont valid pe portalul www.erovinieta.ro.

FĂRĂ COSTURI SUPLIMENTARE

Utilizatorii care achită prin intermediul cardului bancar rovinieta/peaj pe www.erovinieta.ro nu vor suporta costurile comisionului de tranzacţionare sau alte costuri asociate tranzacţiilor online, toate aceste costuri fiind suportate de către CNAIR – SA.

Astfel, costul total al rovinietei/peajului achitat prin intermediul www.erovinieta.ro este cel reglementat de legislaţia în vigoare.

CNAIR SA adresează rugămintea ca, înainte de a desfăşura acţiuni pe portalul www.erovinieta.ro, utilizatorii să citească secţiunea “Termene şi condiţii”, secţiune unde se regăsesc inclusiv detalii cu privire la efectuarea operaţiunilor prin intermediul portalului.
Pentru informaţii suplimentare în ceea ce priveşte modul de utilizare a portalului, CNAIR – SA pune la dispoziţia utilizatorilor adresele de e-mail roviniete@andnet.ro, peaj@andnet.ro şi numărul de telefon 021.264.33.44. Utilizatorii pot contacta personalul CNAIR- SA la numărul de telefon menţionat de luni până joi în intervalul orar 08:00 – 16:30 şi vineri în intervalul orar 08:00 – 14:00.

sursa foto:economica.net