Real și Atletico, duel 100% spaniol în Liga Campionilor

83

Real Madrid – Atletico Madrid se joacă marți seara, de la ora 21:45.

Echipele probabile Atletico Madrid se va reîntâlni, în semifinalele Ligii Campionilor din acest sezon, cu marea rivală din oraș, echipa care a oprit-o din drumul spre trofeu, în fiecare dintre ultimele trei sezoane. Mai mult decât atât, Real Madrid este formația pe care clubul ”rojiblancos” nu a reușit să o învingă niciodată în competițiile continentale. Real și Atletico Madrid se vor întâlni în această seară, pe ”Santiago Bernabeu” în meciul tur al semifinalei din Liga Campionilor. În meciurile din La Liga din actuala ediţie, Real Madrid a învins în deplasare pe Atletico cu 3-0, dar a făcut 1-1 pe propriul teren.

CONFRUNTARE 100% LA SPANIOLĂ

În semifinalele UEFA Champions League vom avea un duel 100% spaniol între Real şi Atletico Madrid. Va fi a cincea confruntare europeană între Real Madrid şi Atletico, toate în cea mai importantă competiţie continentală intercluburi.

Real a câştigat primul duel, în semifinalele ediţiei 1958/59, 2-1 după o rejucare (Real Madrid – Atletico 2-1, Atletico – Real Madrid 1-0). Real s-a impus în sezonul 2013/2014 cu 4-1 în finala cu Atletico, după prelungiri. În 2014/2015, Real a eliminat-o pe Atletico în sferturi, după 0-0 şi 1-0. În sezonul trecut, Real a învins-o pe Atletico, în ultimul act, cu 5-3 după loviturile de departajare (1-1 după prelungiri).

De această dată, antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, spune că atât echipa sa cât şi concitadina Atletico au 50% şanse în ceea ce priveşte victoria din semifinala Ligii Campionilor care va avea loc marţi. ”Ar trebui să gândim că nu va fi un meci retur şi să facem totul perfect încă din primul minut. Fanii vor fi alături de noi, ne vor fi de mare ajutor, avem nevoie de ei”, a spus Zidane, care speră ca echipa sa să obţină un avantaj consistent în partida de pe ”Santiago Bernabeu” pentru a nu avea emoţii pe stadionul ”Vicente Calderon”.

Zidane l-a lăudat pe mijlocaşul Isco, dar nu a anunţat cine-l va înlocui pe Gareth Bale, accidentat, pe de altă parte exprimându-şi încrederea în portarul Keylor Navas.

”Nu văd mâine un derby ca oricare pentru că este o semifinală, dar avem aceeaşi rivalitate şi ştim cu cine vom juca. De aceea va trebui să jucăm foarte bine pentru a câştiga confruntarea”, a spus Zidane, scrie digiport.ro

Echipele probabile:

Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Casemiro, Modric, Kroos – Ronaldo, Benzema, Vazquez

Antrenor: Zinedine Zidane

Atletico Madrid: Oblak – Savic, Godin, Lucas, Filipe – Koke, Gabi, Saul, Carrasco – Griezmann, Gameiro

Antrenor: Diego Simeonefotba