Liberalii cărășeni merg mai departe cu Marcel Vela

193

Liberalii din toate organizațiile locale din Caraș-Severin au venit, astăzi, la Reșița pentru a alege conducerea filialei județene a PNL.

Sala mare a Casei de cultură a fost arhiplină, fiind prezenți la eveniment peste 600 de delegați. La funcția de președinte al organizației județene și-a depus candidatura numai Ioan Marcel Vela. Procesul de votare este unul de durată, iar în urma voturilor exprimate pe 15 buletine vor fi aleși membrii Comitetului de Coordonare Județean al Partidului Național Liberal, filiala Caraș-Severin.

Ioan Popa nu s-a mai înscris în cursa pentru președinție și a și explicat de ce s-a răzgândit. Pe scurt, are mult de lucru la Primăria Reșița.

“M-am consultat cu colegii și unul dintre ei, pe care îl respect foarte mult, Ioan Rusu, primarul de la Ezeriș, mi-a spus că Reșița are nevoie mai mare de mine, decât PNL. Îi doresc lui Marcel să aibă înșelepciunea de a împinge acest BPJ în direcția corectă.“

Pentru prim-vicepreşedinţi candidează Ioan Popa, Jaro Marşalik şi Dan Stan.

Înainte de votul propriu-zis, în cadrul conferinței județene de alegeri au fost susținute discursuri din partea unor membri ai Biroului Permanent Județean, printre care deputatul Valeria Schelean, Felix Borcean, Ioan Popa, Adrian Torma, Ioan Rusu, Gheorghe Românu.

La ședință au fost prezenți și colegi liberali din Mehedinți și Timiș, dar și invitați din alte partide.

(Sebastian Dragomir)