Noi locuri de muncă pentru cărășeni. Care sunt cele mai căutate meserii?

140

Ofertă bogată pe piața muncii din Caraș-Severin. Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță 203 posturi vacante în județ.

Majoritatea locurilor de muncă sunt disponibile în Băile Herculane unde se caută: ajutor bucatar (10 locuri), ajutor ospatar(13). Dar și asistent medical fizioterapie (3), asistent medical generalist(1), asistent personal al persoanei cu handicap grav (2), barman(1), bucatar (13), camerista hotel (15).

De asemenea, circularist la taiat lemne de foc (2), contabil (2,) director adjunct societate comerciala (1), director comercial (1).

Mai este nevoie de: dulgher (exclusiv restaurator) (2), electrician de întretinere si reparatii (1), femeie de serviciu (1), fierar betonist (2), gaterist la taiat busteni(2).

În municipiul de pe Bârzava se mai caută: infirmier/infirmiera (2),îngrijitor spatii hoteliere (1), îngrijitor spatii verzi (2), kinetoterapeut(1. Se mai caută lucrator bucatarie (12), lucrator comercial (2), maseur (2), mecanic auto(1),mecanic utilaj (5).

Tot în Reșița se mai caută: muncitor necalificat în agricultura (1),muncitor necalificat în silvicultura (6),muncitor necalificat la întretinerea de drumuri, sosele, poduri, baraje (2).

Mai este nevoie de ospatar (21), pizzar (1),receptioner de hotel(5), registrator medical (2) ,salvamar (1), sofer de autoturisme si camionete (2),tâmplar universal (2),vânzator (1), zidar pietrar (2).

Și locuitorii din Reșița,Bocșa, Caransebeș și Bozovici au de unde alege.

În Reșița se caută ajutor bucatar (2 posturi), asistent medical generalist (2),
bucatar (2), casier (1), electrician exploatare centrale si statii electrice (1), fizician medical (1).

De asemenea: infirmier/infirmiera (1), îngrijitoare la unitati de ocrotire sociala si sanitara (1), îngrijitor batrâni la domiciliu (1), jurisconsult(1), lucrator comercial (1),muncitor hidrometru (1), ospatar (4).

Locuitorii din Bocșa se pot angaja ca: mecanici auto operatori la fabricarea mezelurilor

BOZOVICI: ghid de turism montan, drumetie montana (1), lucrator comercial(1), tehnician în industria alimentara (1).

CARANSEBES brutar(3),fochist pentru cazane de abur si de apa fierbinte (1), izolator termic (5), lacatus mecanic (1), lacatus-montator agregate energetice si de transport (2), maseur (1), maseur (1).

De asemenea se mai caută:muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (3), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (5).

Mai este nevoie de:muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet (5), sudor manual cu arc electric (1) vopsitor industrial (1).

Pentru informații suplimentare vă puteți interesa la sediul AJOFM din Reșița de pe Strada Traian Lalescu 17 sau la telefon 0255 212 160.

Situația detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.ajofmcs.ro

Andreea Lupșa