O elevă din Reșița a obținut premiul I la Olimpiada Națională de Educație tehnologică

3005

Eleva Alesia Gruia, în clasa a V-a la Școala Gimnazială numărul 7 din Reșița a obținut premiul I la Olimpiada Națională de Educație Tehnologică.

Concursul a avut loc în perioada 24-28 aprilie la Arad. Profesorul coordonator și directorul școlii, Ileana Pomoja este mândră de rezultatele elevei sale:

,,Mă bucur că am obținut rezultate după atâta muncă. Alesia este un copil minunat, orice dascăl și l-ar dori, este un copil care muncește, care nu se plânge niciodată. Este o elevă de nota 10 la toate disciplinele, face și sport și îndrăgește multe activități’’

Nu mă voi opri aici, m-am ambiționat și voi vedea ce voi face mai departe
Alesia Gruia este bucuroasă de rezultatul obținut și promite că nu se va opri aici, va participa și la alte concursuri naționale.

,, La olimpiadă a fost destul de greu, au venit copii din toate județele dar am reușit să îmi mențin emoțiile. Acest premiu înseamnă o reușită în viața mea.  Dar, nu cred  că va fi singura, pentru că m-am ambiționat să particip și la alte concursuri. Pentru acest premiu îi multumesc doamnei profesoare Ileana Pomoja și părinților mei care m-au susținut mereu’’

De la Olimpiada Națională de Educație Tehnologică s-au mai intors victorioși încă doi elevi. Este vorba despre Vlad Mitu din clasa a VI-a, care a obținut o mențiune și Bianca Mitruș din clasa a VII –a are a luat 87 de puncte.

Andreea Lupșa