Horoscop 29 aprilie 2017

Previziunile astrale pentru 29 aprilie:

Surprizele pot fi de proporții în relațiile cu prietenii, protectorii și susținătorii socio-profesionali. Este posibil să revezi cunoștințe vechi, oameni dragi de care nu mai știai nimic de multă vreme.

Taur

Nimeresti, pur si simplu, intr-un mediu tensionat in care energiile sunt descatusate aiurea, fara un motiv anume. Ai avea mai mult de castigat daca nu te-ai baga in aceeasi oala cu cei din jur, pentru ca tu chiar nu ai nicio legatura cu problemele acestora. Incearca sa zambesti si sa treci mai departe ca si cum n-ar fi nimic, pentru ca atitudinea ta e net superioara. Abordezi o oarecare indiferenta la ceea ce se spune in jur si, cu un dram de umor, ai putea depasi momentul critic fara urmari neplacute. Ce-a fost a fost!

Gemeni

Ai facut candva o greseala si nu te poti inca debarasa de acest gand, incat vezi in continuare critici, inamici si pericole peste tot. Ori ti se aminteste intruna despre situatia neplacuta de demult, ori faci ce faci si tot despre ea vorbesti, pentru ca a devenit un fel de balast pe care il tot cari dupa tine. Este vremea sa privesti inapoi cu tupeu si sa repari situatia, daca se poate, sau sa o stergi complet din amintire, pentru ca te trage inapoi.

Rac

Te simti excelent in societate, printre oameni, deci fa tot posibilul sa nu stai singur nicio clipa. Doar in colective largi de oameni, chiar si pierdut prin spatii publice aglomerate, cum ar fi o vizita la mall sau o manifestare publica in aer liber, te simti ca nou, pentru ca primesti energie din comunicarea cat mai variata cu oamenii. Nimeresti intr-un anturaj vesel, tonic, in care distractia e la ea acasa, si te-ai putea integra si tu foarte bine printre ceilalti, pentru ca te poti exprima liber, fara inhibitii si fara complexe.

Leu

Conflictul in care esti implicat ajunge azi intr-un punct periculos in care risti sa rupi o relatie. Ca te certi la cutite cu un colaborator cu care nu prea se poate ajunge la o intelegere sau iti pierzi un prieten de o viata, regretul va fi la fel de mare, pentru ca nu ai fi dorit sa se ajunga aici. Tensiunea escaladeaza pana acolo incat consideri ca singura iesire din razboi este capitularea, intorcand spatele oricaror incercari de negociere. Poate e bine sa luati o pauza amandoi ca sa calmati spiritele, dar nu te gandi chiar la o despartire definitiva!

Fecioara

Prietenii mai in varsta sunt sursa ta de intelepciune si inspiratie, deci incearca sa apelezi mai des la ei. Exista cineva in preajma ta gata sa te ajute cu indrumari bine documentate, provenite din experienta proprie, deci ai avea numai de castigat daca il ascuti cu luare aminte. Retine tot ce-ti spune, aseaza totul in memoria ta, pentru ca va veni o zi cand te vei folosi de toate aceste informatii, ba chiar le vei transmite si tu mai departe celor aflati in situatii similare cu tine acum.

Balanta

Stai si chibzuieste cu calm situatia in care te afli, pentru ca de deciziile pe care le iei acum depinde soarta unei actiuni de lunga durata. Ca si cum ai fi in fata unei alegeri dificile, iti dai seama de gravitatea momentului, tocmai de aceea nu trebuie sa alegi repede, la primul impuls, ci analizand totul cu rabdare pe toate partile. In fond, nu te grabeste nimeni sa-ti exprimi ultimul cuvant, ca atare ia-ti timpul necesar unei analize la rece, punand in balanta toate argumentele pro sau contra pe care le-ai adunat. Abia peste cateva zile vei spune ce ai decis.

Scorpion

Daca trebuie sa participi intr-o competitie sau esti implicat intr-o situatie conflictuala, nu vei fi in cea mai buna forma pentru lupta, pentru ca esti mult mai sensibil azi. Lupta-te cu starile contradictorii care se cuibaresc azi in inima ta, deoarece ai nevoie sa fii linistit, relaxat, nicidecum stresat si incarcat de atatea emotii negative. Esti in fata unui moment tensionat care naste un fel de trac in interiorul tau pentru ca nu stii foarte sigur nici ce te asteapta si nici cum vei face fata acelei provocari, de aceea stai ca pe ghimpi in asteptarea primei infatisari.

Sagetator

Te bucuri de o stare de dolce far niente care nu te reprezinta de obicei, pe tine, un om mereu in miscare, dar probabil aveai nevoie de putina odihna. Dormi cateva ore in plus, te rasfeti in tratamente care fac bine trupului sau sufletului, iti permiti sa te ocupi de lucrurile care iti fac placere sau poate iti permiti o zi de vacanta. Ai dori sa dureze cat mai mult aceasta stare de bine, de confort emotional, de pace interioara, dar numai de tine depinde cum reusesti sa prelungesti aceasta binefacatoare tihna!

Capricorn

Esti obosit la un nou final de luna, dar multumit de rezultatele la care ai ajuns. Ai muncit mult, ti-ai testat practic rezistenta si vointa, dar ai demonstrat ca esti capabil de eforturi maxime atunci cand iti propui ceva. Ai ocazia de a vorbi despre cat de greu a fost sa duci la capat un proiect si spui sincer prin ce greutati ai trecut. Lumea va aprecia tot ce a depins de tine, pentru ca meriti toate laudele. Chiar daca acum esti de-a dreptul epuizat, senzatia de implinire merita toti banii.

Varsator

Manipulezi sume mari de bani, dar nu intr-o singura directie importanta, ci pentru a achita mai multe plati minore. E bine si asa, pentru ca poti sterge de pe lista de obligatii mai multe puncte dintr-un foc, dar regreti ca o suma atat de mare nu a putut lua o directie mai consistenta. Daca nu aveai atatea facturi in asteptare, ai fi putut investi in ceva scump si necesar pentru confortul tau.

Pesti

Un noroc de milioane apare din senin si iti da putere, alta atitudine in fata rivalilor tai. Te simti mai tare decat toti, pentru ca ai acest as in maneca de care vei sti sa te folosesti in momentul culminant al unei actiuni foarte importante. Ai toate sansele sa te remarci, sa fii primul intr-o competitie, sa iti atingi un mare tel, dar succesul depinde de un cumul de factori printre care indrazneala, bafta si forta de a gestiona situatia.

Berbec

Ca sa treci peste momentul jenant la care te supune azi un rival, trebuie sa faci mari concesii, dar tu esti obisnuit cu astfel de situatii. De data aceasta tu esti cel care renunta la propriile orgolii pentru a-i da celuilalt dreptate, dar esti convins ca sacrificiul tau e un gest intelept, pentru ca, intr-o zi, adevarul va iesi la iveala si vei redobandi ceea ce ti se cuvine. Taci si suporti nedreptatea de acum, dar cel care se face vinovat de fapte incorecte va plati si atunci vei fi din nou tu cel aplaudat de toata lumea. Azi esti dat deoparte de cineva cu mai mult tupeu care umbla cu mijloace necinstite, dar minciuna are picioare scurte!

De același autor

Related Articles