[FOTO] În această ultimă seară de joi din aprilie, vă propun spre dezbatere o temă de actualitate:Voluntariatul

Voluntariatul este cel mai bun exemplu de democraţie. Votăm la alegeri, dar când te oferi voluntar, votezi în fiecare zi pentru comunitatea în care vrei să trăieşti.

La  numerele de telefon 0255.20.60.61 și 0255.20.60.62 aștept părerile voastre si totodata vă invit să-l cunoașteți pe noul membru al echipei Radio România Reșița care, are o activitate lungă în spate de voluntariat, Claudiu Pamfil.

Claudiu a fost voluntar timp de 3 ani la o organizaţie non guvernamentală, responsabil cu selectarea, pregătirea şi însoţirea participanţilor în anumite proiecte ce au avut loc în Ungaria, Cehia, Polonia, Bulgaria, Italia, Cipru, Turcia.Mai multe despre activitatea sa de voluntar aflaţi în această seară, de la ora 22, la emisiunea “Singuri, dar împreună”!

Şi nu uitaţi  scopul nostru este să ştiti cât mai multe, pentru că aşa  veţi fi mai bine informaţi. Orice informaţie, orice lecţie învăţată vă vor ridica deasupra celorlalţi, fiindcă Radio România Reşiţa este radioul oamenilor.

Rămâneţi pe frecvenţele 105.6 FM și  91,9 FM și 92,8 FM în Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro. Ne puteți asculta și pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles