Poli Timișoara joacă la Astra, la Giurgiu, în primul meci din semifinalele Cupei României

60

Astra şi ACS Poli Timişoara se întâlnesc, la Giurgiu, în primul meci din semifinalele Cupei României. Manşa tur este astăzi, de la ora 20:00.

Semifinalele Cupei României debutează cu duelul dintre Astra şi ACS Poli Timişoara, echipe care, în sezonul trecut, s-au oprit în faza sferturilor. Aflaţi în lupta pentru evitarea retrogradării şi calificaţi în finala Cupei Ligii, bănăţenii încearcă să facă pasul decisiv şi în Cupa României.

”Așa cum am promis, mergem mai departe pe toate fronturile. Cât putem, o să tragem de noi. Eu mă bucur că am ajuns în semifinale, dacă putem să mergem mai departe ar fi o minune”, susține Ionuț Popa, antrenorul bănățenilor.

De cealaltă parte, Marius Șumudică a fost impresionat de parcursul celor de la Timișoara și își avertizează jucătorii înaintea duelului direct.

”Vom juca primul meci acasă cu o echipa care este printre revelațiile acestui campionat. Îi felicit pentru parcursul pe care l-au avut în campionat. Au un antrenor bun, cu experiență, cu umor, antrenor care și-a pus amprenta în evoluția echipei. Trebuie să fim foarte atenți”, a declarat și Marius Șumudică,scrie digisport.ro

Vâlceanul Adrian Comănescu va conduce la centru meciul din această seară.