Studenţii de la arhitectură sunt interesaţi de staţiunea Băile Herculane

Conducerea administraţiei publice locale a oraşului Băile Herculane primeşte numeroase solicitări de la studenţi din întreaga ţară, cu precădere de la facultăţi de arhitectură, geografie sau turism, pentru o serie de informaţii necesare la realizarea proiectelor de licenţă.

“Pe mailul Primăriei sosesc numeroase solicitări de acest fel, nu pot să vă dau un număr exact, dar lunar primim 2-3 solicitări, la care noi răspundem cu promptitudine  şi le oferim informaţiile şi documentele solicitate, în cel mai scurt timp!”, ne-a declarat Cristian Miclău – primarul oraşului Băile Herculane.

Ultima solicitare a venit chiar astăzi, de la o studentă a Facultăţii de Arhitectură ION MINCU  din Bucureşti : “Doreşte să proiecteze reabilitarea unor băi termale, precum şi lucrări specifice de arhitectură din Băile Herculane. I-am putea sugera reabilitarea Centrului Vechi, unde sunt multe clădiri în paragină şi aceste proiecte ne vor fi folositoare şi nouă în viitorul apropiat. Dacă autorul îşi dă acordul pentru folosirea lor, nu este niciun fel de problemă!“, ne mărturiseşte edilul-şef al staţiunii de pe Valea Cernei.

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles