Andreea Marin și-a dezvăluit secretele. Ce face de dimineață și ce bea toată ziua

Probabil foarte mulți români se întreabă cum reușește Andreea Marin să își păstreze un tonus excelent în ciuda programului extrem de încărcat și, de ce nu, a numeroaselor probleme cu care s-a confruntat în ultima perioadă.

Într-un interviu acordat postului de televiziune Pro Tv, fosta Zână de la “Surprize, Surprize” a dezvăluit câteva din secretele care o ajută să treacă peste problemele zilnice și să-și păstreze o sănătate de invidiat.

Cum își începe dimineața Andreea Marin

“Dimineața noastră începe cu picioarele goale, în iarbă. Îmi place sentimentul asta de mangaiere a ierbii si cu roua de dimineata… Totul a pornit de la zero in bucatica nostra de gradina, nu-i o gradina mare, precum vezi, dar e foarte ingrijita si iubim plantele de parca ar fi membri din familia noastră. Noi ne bazam foarte mult pe ceea ce produce gradina noastră. Totul începe cu semințele.”  – a dezvăluit vedeta

Sfatul medicului este esențial pentru Andreea când ține diete

“Nu fac nimic fără sfatul specialistului, nu consider că ceea ce îi face bine unei vecine de la un alt etaj e bun și pentru mine. Îmi fac analizele când am de gând să urmez o dieta… Dacă azi fac un exces alimentar, maine fac mișcare și îmi reduc aportul de mâncare. Asta înseamnă dieta echilibrata, nu restricții culinare, pentru ca mie îmi place să gust ceva dulce.”

Ce lichide bea Andreea Marin pe parcursul zilei

“Mă bazez mult pe supe creme, pe ceaiuri bune și consistente. Ceaiul nu e neapărat doar apă colorată, ci poate conține – am câteva rețete – multe ingrediente. Sunt ceaiuri făcute din legume, semințe, fructe, facem cam 2 litri și bem asta de dimineața pana seara în loc de apă.” a povestit Zâna pentru cei de la Pro Tv.

Cele mai citite

Related Articles