[EXCLUSIV-VIDEO] Atleta din Caraş-Severin, Liliana Dragomir s-a calificat la Campionatul Mondial de la Londra!

1149

Atleta din Caraş-Severin, Liliana Dragomir a obţinut calificarea la Campionatul Mondial de la Londra, după ce astăzi a ocupat locul 10 la maratonul Viena City.

Sportiva legitimată la CSM Reşiţa a parcurs distanţa de 42 de km, în 2h 46 min 03, în condiţii de concurs vitrege.

Liliana Dragomir s-a autodepăşit

“Acum sunt obosită, dar sunt şi fericită căci am reuşit să termin cursa cu bine. Sunt sănătoasă Am terminat cursa la timpul de 2 h şi 46 de minute, care nu este un record personal, dar este o bucurie pentru mine că am terminat în condiţii meteo foarte grele. A bătut vântul foarte puternic şi a nins. Oricum nu mai alergam altă cursă până la maratonul de la mondiale, dar rezultatul de la Viena îmi dă speranţe că pot mai mult”, a spus Liliana Dragomir, pentru Radio România Reşiţa, la finalul cursei.

“A fost foarte greu pentru Liliana, vremea nu a ţinut cu ea. Dar totul e bine, când se termină cu bine. Pentru că a reuşit să se claseze în primii 10, ne gândim la Londra”, a concluzionat antrenorul emerit, Cristian Dragomir, cel care se ocupă de pregătirea sportivei din Caransebeş.”

Nu a înregistrat baremul de 2 h şi 45 de minute, dar fiindcă maratonul de la Viena este considerat de primă categorie-GOLDEN, primii 10 primesc din oficiu calificarea la Campionatele Mondiale, ne-a declarat directorul Clubului Sportiv Municipal din Reşiţa, Rusalin Fâc, club la care sportiva este legitimată.

Cursa a fost câştigată de Nancy Kiprop din Kenya, care  a terminat în 2 h,24 min, 20.

Cristina Corocan