Crimă odioasă în Bocşa. Un tânăr de 17 ani a fost omorât cu bâte şi topoare!

Locuitorii din Bocşa au fost îngroziţi azi-noapte de o crimă violentă! Un tânăr de 17 ani a fost omorât în bătaie de doi bărbaţi. Conform martorilor, se pare că între tânărul decedat şi unul dintre atacatori, ar fi avut loc o altercaţie şi în urmă cu câteva săptămâni, în centrul oraşului, în faţa unui magazin.

Agresorii sunt tată şi fiu, iar tânărul de 16 ani este coleg de şcoală cu victima. În jurul orei 23.00 minorul de 17 ani a mers împreună cu fratele său acasă la bărbaţii supecţi de crimă pentru a clarifica nişte lucruri. În acel moment s-a iscat un scandal monstru, băiatul de 17 ani fiind atacat cu bâte şi topoare. Agresorii l-au bătut şi l-au lăsat pe băiat, inconştient, în mijlocul drumului într-o baltă de sânge.

Criminalii au încercat să scape

Conform martorilor, cei doi criminali au fugit de la faţa locului şi s-au ascuns într-o “cameră secretă” din incinta imobilului pe care-l deţin. După câteva ore de căutări, autorii acestei crime, au fost găsiţi de poliţişti. La această oră, aceştia se află la Parchetul judeţului Caraş-Severin pentru audieri.

Din păcate pentru băiatul de 17 ani, medicii din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, nu au mai putut face nimic. Loviturile au fost atât de puternice, încât victima a suferit şi o hemoragie internă, astfel că s-a constatat decesul. Pentru stabilirea concretă a cauzei decesului, medicii vor efectua astăzi şi expertiza medico-legală.

”După ora 23,00 am fost sesizați de Unitatea de primiri urgențe din Spitalul Județean de Urgență Reșița de decesul unui tânăr de 17 ani din Bocșa. În prezent, continuă cercetările sub conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin”, a declarat duminică, pentru AGERPRES, cms. șef Dinu Nicorici, ofițer IPJ Caraș-Severin.

Poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar de cercetare penală pentru lovituri cauzatoare de moarte. Cei doi bărbaţi riscă ani buni de închisoare.

Sursă foto: Cronica de Falticieni

Daiana Roşca

4 COMENTARII

  1. O INTREBARE, LA ORA 23.00 AVEA CEVA DE CLARIFICAT ? A MERS LA EI ACASA IMPREUNA CU FRATELE CU GINDURI PASNICE ? SAU ERAU CROITI PE SCANDAL?

  2. Povestea e cam asa.
    Tanarul decedat (17 ani) de etnie roma (adica tigan), mare smecher prin cartierul MFA din Bocsa fiind mai mare decat celalalt (16 ani – acesta nu este tigan).Tiganul l-a sicanat, jignit, injurat atat pe facebook cat si la scoala si pe strada pe celalat. Punctul culminant a fost cand tiganul (17 ani) fiind mai tupeist (fiindca mai are niste frati, plus alte neamuri tiganesti) s-a hotarat impreuna cu fratele lui (16 ani) s-a ii ceara socoteala ,,romanului” ducandu-se acasa la el in ore tarzii din noapte.La poarta a iesit minorul – romanul (16 ani) insotit de tatal sau, care au fost injurati si jigniti de cei doi frati de etnie roma (16 respectiv 17 ani). Astfel conflictul a escaladat ajungandu-se la lovituri cauzatoare de moarte pe fondul cuvintelor dure spuse de cei 2 minori de etnie roma ,la adresa barbatului (55 ani) acesta reactionand violent dat fiind faptul ca este o persoana care reactioneaza impulsiv doar in momentul in care este jicnit, apostrofat el sau fiul sau in cazul de fata.
    Concluzie finala:
    Tanar (tigan) cu tupeu + un tata si fiu (roman) impulsivi = MOARTE

    • Bă frate dacă nu ştiți nu vorbiți .. la ce te bagi şi spui prostii dacă nu ştii? Sunt romanca dar de ce jignesti tiganii? Pana la urma toti suntem egali si pe criminal il cunosc si chiar are un caracter de nimic. Merita ceea ce i se intampla!

    • concluzia finala sunt 2 criminali ar merita pedeapsa pe viata sau omorâti si el cu toporul si ora nu era 23 era maxim 21 rasisti sa pateasca si ei ca tiganu respectiv

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles