Un membru al forțelor de ordine a fost ucis și un altul rănit în urma unor schimburi de focuri care au avut loc joi seară în centrul capitalei Franței, pe Champs-Elysées, anunță AFP, citând surse din cadrul poliției.

Din primele informații prezentate de autoritățile franceze rezultă că o mașină a oprit lângă o patrulă a poliției franceze și un individ a deschis focul cu o mitralieră către forțele de ordine.

În prezent, poliția a intervenit în zonă și recomandă pe Twitter să se evite sectorul respectiv și să se respecte indicațiile forțelor de poliție.

Bulevardul Champs-Elysées a fost blocat.

Cotidianul Le Figaro anunță că agresorul a fost „neutralizat”.  Conform postului Antena 3 care citează presa franceză, un alt atacator ar fi reușit să scape și este în acest moment căutat de forțele de ordine. Atacul armat a avut loc în zona celebrei braserii Fouquet’s, în fața magazinului Yves Rocher.

UPDATE – Atentat terorist Paris 20 aprilie: Cel de-al doilea atacator este înarmat și s-a refugiat într-un parc de lângă Champs-Elysées, a anunțat presa franceză.

UPDATE- Atentat terorist Paris 20 aprilie :Cel de-al doilea polițist rănit este într-o stare extrem de gravă și unele surse din presa franceză au anunțat posibilul deces al acestuia a anunțat postul de televiziune Antena 3.

Vezi mai jos imagini transmise de presa franceză:

<