[FOTO] Părintele Boris Tasici, de la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Reşiţa, este invitatul emisiunii „Singuri, dar împreună”, în această seară de la ora 22

Motto:„Nimic nu ni-L apropie mai mult pe Dumnezeu decât aproapele”. Monseniorul Vladimir Ghica

Nu există oameni care trăiesc fără Dumnezeu. Ar fi imposibil. Există, însă, oameni care trăiesc în Dumnezeu. Aceştia din urmă sunt puţini. Isus a plâns la mormântul lui Lazăr şi în faţa Ierusalimului; dar n-a plâns nici în Grădina Măslinilor, nici pe Drumul Crucii.

Nu-L iubim pe Dumnezeu aşa cum se cuvine dacă, iubindu-L, nu ştim să-L facem iubit”!

Credinţa nu este o lumină pe care o aprinzi doar de sărbători sau perioade grele, credinţa este lumina de care trebuie să ai grijă în fiecare secundă a vieţii să nu o stingi. Din acest motiv în joia din Săptămâna Luminată, denumită şi Joia Verde şi în pragul Izvorului Tămăduirii din Vinerea Albă, invitatul emisiunii „Singuri, dar împreună” este părintele Boris Tasici de la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Reşiţa, cunoscută de localnici ca şi „Catedrala din oraşul vechi”.

Numerele de telefon 0255.20.60.61 şi 0255.20.60.62 sunt deschise pentru voi fiindcă,  Radio Reşiţa este radioul oamenilor.

Rămâneţi pe frecvenţele 105.6 FM, 91,9 FM și 92,8 FM, on air sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Epilog:„Nu piroanele l-au răstignit pe Hristos, ci Iubirea”! Fiodor Mihailovici Dostoevski

Anca Bica Bălălău

 

Cele mai citite

Related Articles