O nouă tragedie s-a petrecut pe şoseaua Hunedoara – Deva

367

Un accident rutier mortal s-a petrecut în această dimineaţă, pe Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Deva. Evenimentul a avut loc în jurul orei 5.00, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil umed, spun poliţiştii.

„Un bărbat în vârstă de 21 de ani, din Peştişul Mic, conducea un autoturism pe drumul judeţean, pe sensul Deva – Hunedoara. În afara localităţii Sântuhalm, şoferul a pierdut controlul direcţiei, a ieşit în afara părţii carosabile şi a lovit un stâlp de iluminar public. În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul conducătorului autoturismului, precum şi rănirea unui pasager în vârstă de 26 de ani, din Peştişul Mic”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

În zona în care a avut loc tragedia, în ultimele luni s-au petrecut mai multe accidente grave.

Pentru a evita implicarea în evenimente rutiere nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi de trafic. Poliţiştii recomandă conducătorilor de vehicule să circule cu viteză redusă, pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă şi să menţină o distanţă mai mare faţă de maşina din faţă.

(Sebastian Dragomir)

Foto: Dacian Butaș-Tractări Hunedoara (Facebook)