Accidentele rutiere reprezintă o problemă serioasă peste tot în lume, nu doar în România, dar şi în alte ţări, oamenii reuşesc să mai facă uneori şi haz de necaz.

Mai multe imagini care stârnesc râsul pe Internet au fost publicate şi pe The Sun, în care sunt surprinse diverse momente amuzante din trafic. Fie că este vorba de mesaje subliminale sau de ironia sorţii, cert este că rareori au loc astfel de coincidenţe:

„Condus cu atenţie”

Întâmplarea a făcut ca un şofer să se răstoarne cu automobilul chiar după semnul care le mulţumeşte participanţilor la trafic că sunt atenţi la drum. Nu spune hop, până nu sari gardul, spune o zicală românească.

„Ne potrivim”

Cu siguranţă sloganul acestei firme de biciclete căreia îi aparţine camionul nu se potriveşte cu situaţia jenantă care a fost surprinsă în imagine. Maşina nu s-a „potrivit” deloc spaţiului oferit de pod. Sperăm măcar ca biciletele să ajungă întregi la destinaţie.

Poliţia, la faţa locului pentru investigaţii

Această maşină de poliţie a ajuns la faţa locului pentru a investiga un accidenţ poate puţin prea grăbită.

Efectul Domino

Celebra pizzerie Domino’s cu siguranţă îşi merită denumirea. Aceste scootere pentru livrare au căzut exact potrivit efectului de domino.

De ce ţi-e frică, nu scapi

Aceasta pare a fi o casă memorială a celebrului scriitor George Orwell, care în romanul „1984” a scris cu multă indignare despre momentul când guvernele vor urmări fiecare mişcare a cetăţenilor prin dispozitive de supraveghere. Oare ce părere ar fi avt dacă ar fi văzut această cameră video lângă casa sa?

 

<