Dinamo ajută FCSB-ul în campionat. L-a învins pe Hagi

55

Dinamo – Viitorul 2-1. Hanca reușește o dublă și roș-albii visează la locul 2.

Dinamo a dat o mînă de ajutor marii rivale FCSB și a învins-o cu 2-1 pe Viitorul. Rivaldinho a ratat prima ocazie în minutul 13. Replica Viitorului a venit prin Purece, dar Cerniauskas a fost atent. A fost 0-0 la pauză, însă în startul părții secunde Vlad Morar a trecut pe lîngă deschiderea scorului după ce a driblat trei adversari.

Hanca a deschis scorul și și-a etalat din nou calitățile de marcator, după ce a finalizat în minutul 68 din centrarea lui Filip. Apoi, Vlad Morar a deviat în poartă o minge, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Hanca a făcut dubla la numai şase minute după ce a deschis scorul. Trei minute s-au bucurat gazdele de avantajul de două goluri. Ţucudean a intrat în minutul 71 şi cinci minute mai târziu a marcat contra fostei sale echipe,scrie Digisport.ro

S-a terminat 2-1 pentru gazde. A fost a treia victorie consecutivă a lui Dinamo în play-off, dar şi primul succes al roș-albilor în meciurile de pe propriul teren cu Viitorul. Dinamo s-a apropiat, astfel, la 2 puncte de locul 2, ocupat de Viitorul.