Prezență de ”aur” pentru gimnaștii reșițeni la Campionatele Naționale Școlare

Clubul Sportiv Școlar Reșița a cucerit 10 medalii la ediția din acest an, întreceri desfășurate la Buzău. Două dintre acestea au fost de aur, cucerite de sportivii Robert Aioanei, la cal și Felix Simion, la paralele.

În total au fost 10 medalii, dintre care 2 de aur, 1 de argint și 7 de bronz.
La juniori III, nivelul I, Denis Titi a obținut medalia de bronz la inele. La juniori III, nivel II, echipa CSS Reșița, în componența: Andrei Titi, Robert Aioanei, Alexandru Puia și Albert Ilie, a obținut poziția a III-a.

Andrei Titi a mai obținut două medalii de bronz la cal și sărituri. La juniori II, nivelul III, Felix Simion a intrat în posesia aurului la paralele.

La seniori, Ciprian Vișin, și-a adjudecat și el 5 medalii: 4 de bronz și una de argint.

Coordonatorul catedrei de gimnastică a clubului reșițean, Robert Bălan, prezent în emisiunea Cronometrul Performanțelor, a vorbit despre însemnătatea acestor rezultate și despre dorința de a crește numărul sportivilor în sala de gimnastică. Este o luptă continuă pentru menținerea sportivilor în sală și convingerea părinților că pot avea un viitor strălucit în gimnastică.

Robert Aioanei, unul dintre medaliații ediției din acest an la Campionatele Școlare a fost și el prezent în studioul Radio Reșița, în emisiunea Cronometrul performanțelor și a vorbit despre bucuria de a urca pe prima treaptă a podiumului de premiere.

Următoarea competiție pentru sportivii secției de gimnastică a Clubului Sportiv Școlar Reșița este Campionatul Național, programat în luna mai.

Cristina Corocan

De același autor

Related Articles