Ultima zi a Caravanei Gaudeamus la Cluj Napoca!

La Cluj Napoca, în Piaţa Unirii, Caravana Gaudeamus organizată de Radio România, îşi aşteaptă vizitatorii şi astăzi până la ora 15.00. Este ultima zi în care cele peste 70 de edituri prezente, pe lângă reduceri substanţiale au pregătit lansări de carte şi întâlniri ale scriitorilor cu cititorii. Astăzi la prânz, de la ora 12.00, vor fi decernate şi trofeele Gaudeamus. Următorul popas la caravanei va fi la Oradea, în perioada 10-14 mai.

La ora 12, în cadrul Galei de închidere, vom afla care este cea mai râvnită carte de la târg. De asemenea, se va decerna Trofeele Gaudeamus pentru trei dintre editurile participante. Acestea sunt acordate în baza votului publicului, exprimat pe baza taloanelor primite în fiecare zi la intrare.

Juriul va anunţa si premiul Miss Lectura si premiul Educaţia, acordat unei instituţii de învăţământ pentru modul în care a promovat oferta de la Gaudeamus.

Radio Cluj va transmite în direct la ora 12 festivitatea de închidere, însă Caravana Gaudeamus va rămâne deschisă pentru vizitatori duminică până la ora 15.

Cele mai citite

Related Articles