Un oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal a murit într-un grav accident rutier

408

Unul dintre oficialii LPF, Cătălin Dan Gemănar, care ocupa funcția de director, a decedat într-un grav accident rutier, care a avut loc aseară.

Gemănar (48 de ani), care conducea un autoturism folosit inclusiv de Gino Iorgulescu, șeful LPF, a fost lovit un tren marfar, care se deplasa de la Medgidia către Tulcea, potrivit ziuaconstanța.ro.

Accidentul a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată, iar autoturismul care aparținea LPF a fost distrus, Gemănar murind pe loc în urma impactului. Sursa amintită precizează că în respectiva zonă au mai avut loc și alte evenimente rutiere tragice.

Echipele de intervenţie ajunse în zonă au stabilit că în accident un bărbat, şoferul autoturismul, a murit pe loc. De asemenea, în urma impactului puternic, maşina a fost distrusă.

Pe pagina sa de Facebook, scrie că bărbatul era angajat al Ligii Profesioniste de Fotbal, iar anterior fusese angajat la o firmă de securitate. În cadrul acesteia a desfăşurat şi câteva misiuni în străinătate, într-una din acestea fiind însărcinat cu protecţia actriţei Angelina Jolie, el având postate pe pagina de socializare două fotografii, din decembrie 2013, cu starul de la Hollywood.

 

Sursa foto: ziuaconstanța.ro