A murit un înger. Andreea a pierdut lupta cu moartea la Londra. Mesaj tulburător al familiei

581

Andreea Cristea, tânăra româncă rănită grav după atentatul de la Londra, în timpul căruia a căzut de pe Westminster Bridge în Tamisa şi a fost recuperată de salvatori, a murit.

Familia tinerei a remis următorul mesaj, citat de stirileprotv.ro:

„După ce s-a luptat pentru viata ei timp de 2 săptămâni, îndrăgita noastră Andreea, minunata fiica, sora, partenera, prietena dedicata și cea mai unica si iubitoare de viata persoana, a fost în mod crud si brutal scoasa din viețile noastre în cel mai cumplit mod. Va rămâne mereu în amintirea noastră ca o raza de soare care va străluci pentru totdeauna in inimile noastre”.

„Familia noastră, împreună cu Andrei, suntem recunoscători pentru eforturile inimaginabile si dedicația pe care am primit-o și noi și ea de către tot personalul medical”, a mai transmis familia Andreei.

Vă reamintim că pe 22 martie, o maşină a intrat în mulţime pe podul Westminster, aglomerat cu turişti, după care s-a izbit de poarta Parlamentului, la mică distanţă de Big Ben. Potrivit reconstituirii poliţiei, bărbatul de la volan, identificat eronat în primă fază de mass-media în persoana lui Abu Izzadeen, era îmbrăcat în negru şi a coborât din maşină cu un cuţit.

A rănit un agent în curtea Palatului Westminster, în încercarea de a intra în Parlamenţ iar apoi a fost ucis de poliţie. Bilanţul iniţial era de trei victime, plus atacatorul, şi 40 de răniţi.

foto:ziuanews.ro