Dinamo – CFR Cluj, în Liga I, play-off

91

Etapa a 4-a a play-off-ului din Liga 1 începe în această seară, de la ora 21:00, cu partida dintre Dinamo şi CFR Cluj. Confruntarea va avea loc pe Arena Naţională şi se anunţă una extremă de interesantă.

Echipa lui Cosmin Contra este la 10 puncte în spatele liderului Viitorul şi pare ieşită din lupta pentru titlu, dar o victorie în acestă seară o poate apropia de podium, acolo unde CFR ocupă ultima treaptă, cu 28 de puncte, la 5 lungimi în faţa roş-albilor.

Fără victorie, dar cu două remize în primele 3 etape din play-off, Dinamo are un palmares extrem de slab în ultimele 8 meciuri jucate acasă cu formaţia ardeleană. “Câinii” au bifat două remize şi 6 înfrângeri. Formaţia din Ştefan cel Mare a arătat însă în 2017 destul de bine pe teren propriu. Dinamo are o singură înfrângere în 6 meciuri,scrie digisport.ro

De partea cealaltă, CFR se poate apropia la două puncte de liderul Viitorul în cazul unui succes pe Arena Naţională. Ardelenii au marcat 7 goluri în ultimele două meciuri şi vin după o victorie la scor în faţa oltenilor de la Craiova. În cele 6 meciuri pe care Miriuţă le-a disputat ca antrenor în faţa lui Dinamo a obţinut 3 victorii şi 3 remize.

sursa foto:mediafax.ro