Bănățeanul Ionel Pascotă speră la un nou titlu de campion european de est la motociclism

222

Motociclistul Ionel Pascotă se pregătește pentru o nouă ediție a Campionatului European de viteză pe circuit.

Pilotul bănățean, Ionel Pascotă se pregătește pentru primele etape ale Campionatului European de viteză pe circuit, ce va avea loc pe Circuitul de viteză de la Serres, Grecia. Motorsport Race Management organizează , pe același circuit, în perioada 7-9 Aprilie, etapele I și II din Campionatul Național de Viteză, sub patronajul Federației Române de Motociclism.

Zilele trecute, Ionel Pascotă a făcut teste, tot la Serres, în prima etapă a campionatului Romanian SuperBike, unde a ocupat locul II.

Pascotă vorbește despre starea motocicletei înainte de concurs:

”Ne intrăm în mână după o pauză destul de mare de la sfârșitul sezonului trecut și ne pregătim pentru această săptămână, când va fi o luptă foarte mare pentru primele etape. Ne dorim la finalul anului să câștigăm titlurile de campioni. După prima etapă de Romanian SuperBike am ajuns la concluzia că mai avem de lucru la motocicletă, mai avem ceva de pregătit pentru sfârșitul acestei săptămâni. În prezent, motocicleta este desfăcută total, dar suntem optimiști că o să fie bine”, a spus Ionel Pascotă.

Pilotul timișorean, legitimat la Pascotă Racing Team, va concura sâmbătă, 8 aprilie la clasa 600 SuperSport, în etapa I a Campionatului European de Est și Campionatul Național.

Anul trecut, Ionel Pascotă a obținut titlul de CAMPION EUROPEAN de est.

Cristina Corocan