Copilașul român de 2 ani care a căzut într-un puț, în Italia, a murit în spital

Din păcate, copilul român de numai 2 ani care a căzut într-un puț de apă cu adâncimea de 9 metri, în seara zilei de 1 aprilie, a murit în seara zilei de 3 aprilie la spitalul Bambino Gesù din Roma a informat Repubblica.it.

Copilul a ajuns la spital sâmbătă seara după ce a fost scos din puțul în care a căzut. Inițial acesta a fost dus la un spital din Velletri și după ce a fost resuscitat a fost transferat la spitalul Bambino Gesù din Roma. Din păcate starea de sănătate a copilului a făcut ca medicii să nu-l mai poată țină în viață decât 48 de ore.

 „S-a întâmplat totul în câteva secunde. Adrian se juca în grădină cu sora sa și dintr-odată nu l-am mai văzut. Bunicul său, Ioan, s-a băgat repede în puț și l-a ținut în brațe până au ajuns pompierii”, a declarat Marilena, mama micuțului, pentru Repubblica.it.

Din primele informații prezentate de presa italiană, bunicul micuțului a fost anunțat de sora acestuia despre accident. Imediat bunicul s-a aruncat în puț care are o apă adâncă de 3-4 metri și l-a ținut pe micuț la suprafața până la sosirea echipajelor de urgență, deoarece nu l-a putut scoate singur pe copil din puț.

Pentru moment nu a fost pus nimeni sub acuzare pentru acest groaznic accident.Momentan nu există acuzații dar va fi procuratura cea care va decide cursul anchetei”, au declarat reprezentanții carabinierilor pentru presa italiană.

 

Cele mai citite

Related Articles