300 de litri de alcool confiscat în Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I

Polițiștii de frontieră și inspectorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Poliției de Frontieră Porțile de Fier I au confiscaţ în urma unei acțiuni desfășurate pe linia combaterii traficului cu produse acizabile, 300 de litri de alcool.

În Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I, ieri după-amiază s-a prezentat pentru a intra în România, conducând un autoturism Mercedes înmatriculat în Austria, cetățeanul sârb N. Dragan, în vârstă de 48 de ani,  domiciliat în Serbia. La controlul de frontieră, cetățeanul sârb a declarat inspectorului vamal, în prezența polițistului de frontieră că transportă motorină.
În urma controlului fizic al autoturismului și al remorcii acestuia, echipa comună, formată din inspectorii vamali și polițiștii de frontieră, a descoperit   în portbagajul autoturismului și remorca acestuia cantitatea de 300 de litri de alcool produs în Serbia și 60 de pachete cu țigări.
Cetățeanul sârb  nu a declarat cantitatea de alcool și țigări și a încercat să o sustragă de la controlul vamal.
Întreaga cantitate de alcool și  țigări în valoare de 9720 de lei  a fost indisponibilizată de Biroul Vamal Porțile de Fier I, iar  N. Dragan a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3000  de lei.

Purtător de cuvânt
Agent principal de poliție
Roxana Costache

De același autor

Related Articles