Două tinere românce de 30 și 34 de ani moarte în Italia. Au lăsat acasă doi copii orfani

Un nou accident tragic în care au fost implicați români a avut loc în Italia, miercuri 29 martie, în localitatea Ponte di Piave (provincia Treviso).

În accident și-au pierdut viața două românce (vezi foto) pe nume Otilia Rusti și Cristina Bolgar, cu vârsta de 30, respectiv 34 de ani.

Conform presei din peninsulă, citată de Blasting News, în dimineața zilei de miercuri cele două femei se întorceau de la clubul de noapte în care lucrau, la bordul unei mașini marca BMW seria 3, de culoare roşie, înmatriculat în România.

Din păcate, se pare că una din cele două românce, care se afla la volan, a adormit din cauza oboselii și a pierdut controlul bolidului care s-a izbit violent de un zid, răsturnându-se. Din păcate, în ciuda intervenției echipajelor de urgență, pentru cele două tinere nu s-a mai putut face nimic, medicii constatând decesul acestora.

Presa din Arad a relatat că cele două românce îşi câştigau existenţa făcând dese drumuri în Italia unde lucrau ca dansatoare în diverse cluburi de noapte. Cele două se întorseseră în Italia din România de scurt timp și din păcate au lăsat în urmă fiecare câte un copil minor, o fetiță de șase ani și un băiețel de opt ani, care au rămas orfani de mamă.

Vezi mai jos o imagine de la locul accidentului prezentată de presa italiană:

 

Cele mai citite

Related Articles