Accident de muncă în Banat: Doi muncitori au murit după ce plafonul unei clădiri a căzut peste ei

1694

UPDATE:

ISU Timiş a fost solicitat să intervină în municipiul Timişoara pentru degajarea unui perete prăbuşiţ sub care au fost surprinse două persoane. La locul intervenţiei s-au deplasat două autospeciale de descarcerare, două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, două ambulanţe SMURD, 4 ofiţeri 20 de subofiţeri şi un câine de salvare destinat căutărilor sub dărâmături, inspectori din cadrul ITM, personal din cadrul poliţiei şi SALVO.

Cu toate eforturile depuse de salvatori, cei doi bărbaţi, în vârstă de 32 respectiv 49 ani, au fost declaraţi decedaţi.

Intervenţia a fost îngreunată de pericolul constant de prăbuşire a elementelor de construcţie.În accident a mai fost implicată o persoană care, din fericire, a reuşit să se salveze din calea dărâmăturilor.
Intervenţia a durat aproximativ 45 minute, am fost informați de la

——————-

Doi muncitori au murit, miercuri, după ce plafonul unei clădiri aflată în construcţie a căzut peste ei, pompierii intervenind pentru a-i scoate de sub dărâmături.

Incidentul s-a petrecut în Timişoara. Cei doi bărbaţi erau angajaţi la o firmă de construcţii. La un moment dat, plafonul unei clădiri aflate în construcţie s-a prăbuşit peste cei doi muncitori, unul de 32 de ani şi altul de 49 de ani, care au decedat după ce au fost prinşi sub dărâmături.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Banat” al judeţului Timiş, Bogdan Mutu, a declarat că, pompierii au încercat aproximativ o oră să-i scoată pe oameni de sub dărâmături.

Sunt două victime de sex masculin decedate, a căzut plafonul peste ei, erau muncitori. Este o clădire care se construieşte pe str. 16 Decembrie. Noi acţionăm cu 20 de ofiţeri şi subofiţeri, două descarcerări, două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, două ambulanţe SMURD.

Foto: ISU Timis