Previziunile astrale pentru 27 martie:

Zona de confort se îndepartează de realitatea de zi cu zi. Cariera este din ce în ce mai importantă!

Horoscop 27 martie 2017 Berbec

Chiar daca nu mai este acelasi ritm alert de inaintare a unui plan catre punctul maxim la care visezi, nu inseamna ca nu inainteaza lucrurile. Ba da, doar ca ceva mai lent decat ai fi dorit tu! Ca atare ai rabdare si nu grabi lucrurile, pentru ca te afli pe parcursul unui plan care progreseaza lent, pas cu pas, dar neintrerupt. Imagineaza-ti ca ceea ce se naste acum sub ochii tai e precum o roca ce se slefuieste in timp indelungat, pana ajunge la forma perfecta. De ce sa sari peste etape cand fiecare pas de pe parcurs conteaza pentru ceea ce construiesti? Rabdare, asadar, si continua constructia!

Horoscop 27 martie 2017 Taur

Uneori nu e nevoie de schimbari majore pentru a porni pe o alta cale, ci, putin cate putin, poti schimba in fiecare zi cate ceva la cel care esti sau la ceea ce faci pana ajungi la nivelul cel mai bun. E ca si cum ai slefui in fiecare zi o piatra dura. La prima vedere pare imposibil de sculptat, dar urmand un proces indelungat de cizelare, intr-o zi vei ajunge la capodopera pe care o poti prezenta lumii cu mandrie. Asa si tu: aduna zi de zi cate ceva nou la bagajul de experiente pentru a deveni cel de maine, de luna viitoare, de anul viitor, dar totul depinde de rabdarea si perseverenta de a trece prin acest proces zi de zi, fara intrerupere.

Horoscop 27 martie 2017 Gemeni

Presimti ca se apropie un eveniment care iti inspira o oarecare teama dar, in loc sa folosesti timpul ce te desparte de acesta intr-un mod constructiv, stai si-ti torni singur cenusa in cap, lamentandu-te intruna. Lucrurile ar putea fi gestionate cu bine, chiar daca nu e vorba de un eveniment fericit, si aceasta tocmai pentru ca ai fost avertizat si ai timp sa le aranjezi pe toate in asa fel incat sa nu te afecteze urmarile neplacute. Zi mersi ca mai ai cateva zile la dispozitie pentru a te pregati sufleteste ca sa treci cu brio peste acel hop.

Horoscop 27 martie 2017 Rac

Primul pas pentru implinirea unor dorinte e sa le exprimi clar in cuvinte, nu doar sa le tii pentru tine, ca atare gaseste un mijloc de comunicare intre tine si Univers care te reprezinta cel mai bine. Ca simti nevoia sa scrii totul intr-un jurnal, ca scrii o scrisoare fara o adresa precisa sau vorbesti cu tine insuti, efectul este acelasi, deoarece verbalizarea dorintelor face ca acestea deja sa porneasca pe calea lor catre materializare. Daca ai un prieten bun care sa te asculte, esti cu atat mai norocos, pentru ca el iti poate oferi intelegere si discretie.

Horoscop 27 martie 2017 Leu

Calatoriile acestei zile pot fi profitabile, chiar daca ai unele rezerve cu privire ca ar fi destinatia sau momentul potrivite pentru o deplasare. Spui ca ai fi avut altceva mai bun de facut decat sa umbli cine stie pe unde cu diverse probleme, dar dupa ce vor incepe sa apara roadele bune, iti vei schimba parerea si vei fi mult mai deschis spre deplasari, oriunde te-ar duce pasii. Peste tot ai ceva de invatat, o persoana de cunoscut, o informatie utila de primit, ca atare trebuie sa accepti contactul cu lumea pe oriunde ai merge. La finalul zilei, desi obosit dupa atatea drumuri, vei fi multumit de cat de multe ai rezolvat si ai aflat.

Horoscop 27 martie 2017 Fecioara

Desi, de felul tau, ai o atitudine mai rezervata chiar si in fata succesului, trebuie sa-ti depasesti teama pentru a te bucura cu adevarat de vestile bune care dau buzna in calea ta. Merita sa sarbatoresti mai entuziast reusita, sa arati lumii o fata mult mai zambitoare si mai vesela, pentru ca iei parte la un eveniment cu adevarat deosebit care merita sarbatorit cu surle si trambite. Da, poate esti ceva mai prudent, ti-e frica sa spui hop pana nu sari sau sa povestesti lumii despre fericirea ta pana nu sunt toate clarificate, dar o atitudine pozitiva e binevenita oricand! Bucura-te, asadar, cu toata fiinta!

Horoscop 27 martie 2017 Balanta

Ai o stare ciudata in fata unui nou inceput, de parca nu-ti place ceea ce se prefigureaza la orizont, si te tii cu dintii de lucrurile pe care le cunosti deja. Nu prea iti place noutatea, de aceea preferi sa ramai intr-o zona cu care esti deja familiarizat, dar va trebui totusi sa accepti schimbarea din mers. Nu poti sta permanent blocat intr-o singura stare de lucruri, chiar daca iti convine de minune stabilitatea, deci fii pregatit si pentru eventuale cai noi de mers. Si tu te schimbi in timp, se mai ivesc si noi directii, ca atare fii deschis la nou, chiar daca cere mult de la tine.

Horoscop 27 martie 2017 Scorpion

Daca vezi ca un proiect inceput demult nu mai are nimic nou de oferit, ar fi bine sa te gandesti din ce in ce mai serios sa-i pui punct decat sa-l continui fara rost. De la o vreme, nimic nu mai evolueaza, nu mai apare nimic nou, ti-ai pierdut si interesul, si cheful, si energia, deci nu mai ai nicio tragere de inima sa duci mai departe ceva ce nu se mai urneste din loc. Te tenteaza sa-i pui punct aici, si bine faci, pentru ca ce ai avut mai bun de castigat de pe urma acestui plan tine deja de trecut. Inchide capitolul, extrage concluzia finala si cauta-ti altceva de facut!

Horoscop 27 martie 2017 Sagetator

A venit vremea sa recunosti interventia salvatoare a unor prieteni in rezolvarea problemelor tale actuale. Totul s-a asezat cu bine si rasufli usurat, dar daca tot ai ajuns in acest punct, n-ar strica sa scoti in evidenta recunostinta ta pentru cei care au participat alaturi de tine. A fost un lucru de echipa, unirea mai multor forte intr-un unic sens, toate gravitand in jurul intereselor tale, deci nu trage succesul doar pe turta ta. Daca au contribuit si altii, spune lumii cat de mult au insemnat ei pentru tine si ofera-le si tu ceva in schimb. Nimic nu e pe gratis!
Horoscop 27 martie 2017 Capricorn
Ceva iti spune sa nu cheltuiesti acum suma pe care ai reusit sa o aduni intr-un cont de economii, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei avea nevoie exact de acea suma. Cineva te imbie sa cumperi ceva acum, sa dai tot ce ai pe un obiect care iti face cu ochiul, dar ar fi bine sa tii cont de multiplele piedici care te tin pe loc, pentru ca nu sunt deloc intamplatoare. Daca vezi ca apar coincidente ciudate cu privire la banii de care dispui, e semn ca e mai bine sa-i pastrezi pentru altceva mai important in perspectiva.

Horoscop 27 martie 2017 Varsator

Competitiile intelectuale te pot avea si pe tine in centrul atentiei, pentru ca ai toate sansele sa te impui prin idei originale, solutii inteligente si un mod de comunicare combativ si convingator. Daca ai de prezentat vreo lucrare in fata unei comisii, daca te prezinti in fata publicului pentru a convinge asupra ideilor tale, daca trebuie sa-ti dai rivalii la o parte in toiul unei discutii aprinse, ai toate sansele sa iesi invingator, deci nu te lasa doborat nici de agresivitatea verbala a unora, nici de impetuozitatea contra-argumentelor lor. Tu ai alte mijloace de convingere, si printre ele nu se afla nicidecum violenta verbala: tu convingi prin inteligenta!

Horoscop 27 martie 2017 Pesti

Stai bine la capitolul comunicare, dialogul merge ca uns, ai mereu cele mai potrivite argumente pentru a-ti expune parerile. Daca ai avea de sustinut vreo prelegere sau daca trebuie sa prezinti un proiect important la serviciu, vei lasa o impresie excelenta, pentru ca ai cuvintele la tine si stii sa le folosesti cu talent. Nu sta in banca ta astazi, pentru ca ai multe de spus si o faci cu asemenea maiestrie, incat ai putea obtine victorii de rasunet: nota maxima la examene sustinute oral, aplauze la scena deschisa daca te prezinti in fata unui public sau felicitari binemeritate de la cei care te asculta. Spune ce ai de zis cu incredere si curaj, folosindu-te de toate instrumentele tale forte!