Crimă oribilă într-un sat din vestul ţării. Şi-a omorât soţia cu lovituri de topor şi i-a incendiat cadavrul

Un bărbat de 79 de ani este anchetat pentru crimă, fiind acuzat că i-a tăiat capul soţiei sale cu un topor şi i-a incendiat cadavrul. Ucigaşul a fost găsit de vecini, automutilat, după ce a ieşit dezbrăcat în faţa casei, pe drumul public.

Cadavrul unei femei în vârstă de 69 de ani a fost descoperit, sâmbătă dimineaţa, într-o casă din satul Sibişel, judeţul Hunedoara. Vecinii femeii ucise s-au alertat după ce l-au văzut pe soţul acestuia, tăiat şi înjunghiat în mai multe locuri ale corpului, ieşind dezbrăcat pe drumul din faţa locuinţei. Au observat fum ieşind din casă, iar înănuntru au descoperit cadavrul femeii, cu gâtul tăiat cu un topor, înconjurat de hârtii şi lucruri cărora agresorul le-a dat foc.

„Un bărbat în vârstă de 79 de ani şi-ar fi omorât soţia în vârstă de 69 de ani, după care ar fi încercat să incendieze casa în care s-a produs fapta cercetată penal. Agresorul ar fi încercat să îşi curme viaţa, fiind identificate pe corpul său urmele unor autoagresiuni. El s-ar fi înjunghiat în zona abdominală, la gât şi s-ar fi tăiat la cap. Viaţa lui este în afara orcărui pericol, fiind supus unor intervenţii chirurgicale”, a declarat pentru adevarul.ro procurorul Gina Cibian, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Ancheta tragediei este în desfăşurare, a precizat reprezentanta Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Foto: servuspress.ro

De același autor

Related Articles