Turista româncă rănită în atentatul din Londra nu şi-a revenit

Turista româncă rănită în atentatul de la Westminster nu şi-a recăpătat până în acest moment cunoştinţa, dar medicii i-au descris starea ca fiind una stabilă, după ce a fost operată pe creier pentru îndepărtarea unui cheag de sânge, anunţă presa britanică, citând Ambasada României.

De asemenea, medicii au observat îmbunătăţiri în legătura cu funcţionarea plămânilor româncei Andreea Cristea, transmite BBC News. Andreea Cristea vizita Londra alături de iubitul ei, care urma să o ceară în căsătorie în ziua atentatului de la Westminster, potrivit ambasadorului Dan Mihalache.
De asemenea, turista româncă a fost internată iniţial în stare gravă, după ce autorităţile britanice au salvat-o din Tamisa, unde a fost proiectată de maşina atacatorului Khalid Masood, care, miercuri, în timp ce se afla la bordul unui automobil Hyunday 4X4 a lovit pietonii pe Podul Westminster, înainte de a intra în plin în gardul Parlamentului. Acesta a reuşit să înjunghie mortal un poliţist şi a încercat să intre în clădirea Parlamentului, înainte de a fi împuşcat mortal de forţele de securitate.

Cinci persoane au murit în total în urma atacului şi 50 au fost rănite. Şase persoane se află internate în stare critică în urma atentatului. De asemenea, două persoane au suferit leziuni care le pun viaţa în pericol. (ziare.com)

Cele mai citite

Related Articles