CSM Școlar Reșița dorește o nouă victorie în Valea Domanului

65

Echipa de Liga a III-a, CSM Școlar Reșița va disputa un nou joc important. De această dată, rosso-nerii vor juca pe teren propriu cu CSM Lugoj, o formație cu pretenții.

Nu va fi un meci ușor, afirmă antrenorul ehipei reșițene CSM Școlar, Leontin Doană:

„Ne așteaptă un meci greu, Lugojul este o echipă bună a campionatului ,bine organizată din toate punctele de vedere. Eu am încredere în băieții noștri că la ora jocului o să fie în cea mai bună formă și astfel o să câștigăm meciul de sâmbătă. Referitor la meciul de la Ighiu, am întâlnit o echipă robustă, formată din jucători care au mai evoluat în Liga a II-a. Înaintea acelui joc le-am transmis jucătorilor că ne va aștepta un meci de luptă, din cauza stării terenului, care este mic și mai ales cu denivelări. La partida cu Performanța Ighiu s-a văzut lipsa din teren a lui Breșneni, un jucător exponențial pentru noi. Va juca în meciul cu CSM Lugoj și sperăm să ne ajute, așa cum a făcut-o în toate celelalte meciuri în care a evoluat. Dorim să câștigăm toate partidele, doar pentru asta ne antrenăm, pentru asta suntem plătiți”.

Din meciul de sâmbătă va lipsi Fabian Himcinschi, cel care a primit la Ighiu al patrulea cartonaș galben și va fi suspendat cu Lugojul.

Căpitanul echipei, Laurențiu Breșneni, care nu a jucat în meciul de la Ighiu din cauza cartonașelor galbene primite, este optimist înaintea partidei cu CSM Lugoj:

„Am mare încredere în noi și cred că ne vom impune cu Lugojul. Rezultatele până acum ne-au ajutat, suntem conștienți că va fi un joc dificil, mai greu decât cu Național Sebiș. Din punctul meu de vedere, este cea mai dificilă partidă de pe teren propriu, ce urmează în Valea Domanului consider că le vom câștiga cu siguranță, astfel încât să nu mai pierdem puncte până la finalul campionatului”.

Partide etapa a XVII-a:

Vineri, 24 Martie:

Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Industria Galda  15:00

Unirea 1924 Alba Iulia – ACS Poli Timişoara II  15:00

CNS Cetate Deva – Naţional Sebiș   15:00

Sâmbătă, 25 Martie:

Gloria Lunca Teuz Cermei – Pandurii Târgu Jiu II   15:00

UTA Bătrâna Doamnă II – Performanţa Ighiu  15:00

CSM Şcolar Reşiţa – CSM Lugoj 15:00

Ripensia Timişoara – Millenium Giarmata 15:00.

În clasament pe locul I se află formația Național Sebiș cu 31 de puncte, urmată de cea din Reșița cu 29 de puncte. Echipa din Lugoj se află pe poziția a 6-a cu 27 de puncte.

Cristina Corocan