Soran Cîrstea își continuă parcursul în turneul de peste 7 milioane de dolari

42

Sorana Cîrstea și Anastasija Sevastova se vor înfrunta în această seară de la ora 23.00, în turnerul de la Miami. Cu un moral excelent după eliminarea campioanei olimpice Monica Puig, Sorana Cîrstea încearcă să-şi continue parcursul în turneul de la Miami.

În această seară, nu înainte de ora 23:00, Sorana o va întâlni în turul 2 al competiţiei din Florida pe Anastasija Sevastova, ocupanta locului 25 în clasamentul mondial.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată până în prezent, în 2013, la Pattaya City, în Thailanda, când românca s-a impus fără probleme în două seturi, scor 3-6, 0-6.

De atunci, carierele lor au evoluat diferit. Sorana a trecut prin momente dificile şi a stat în afara circuitului aproape doi ani, din cauza accidentărilor, în timp ce letona de 26 de ani a devenit o jucătoare de top,scrie digisport.ro

Anul trecut, Sevastova a jucat două finale WTA – la Mallorca, unde a fost învinsă de franţuzoaica Caroline Garcia, şi la Bucureşti, unde, de asemenea, a pierdut fără drept de apel, cu un dublu 0-6 în faţa Simonei Halep.

“Toată lumea ştie că am fost în afara circuitului timp de doi ani, din cauza accidentărilor, aşa că pentru mine este un privilegiu să fiu aici. Sunt foarte fericită să revin la Miami”, a spus Cîrstea, la finalul meciului cu Puig.

Cu siguranţă, sportiva din Târgovişte, care a avut un început de 2016 promiţător, cu optimi de finală la Australian Open, nu vrea să se oprească aici.

sursa foto: digisport.ro