Daniel Prodan ar fi împlinit astăzi 45 de ani

Pe 23 martie 1972 s-a născut cel mai valoros fotbalist pe care l-a dat județul Satu Mare. În ziua de 23 martie 2017, Daniel Prodan ar fi împlinit 45 de ani. Dar din păcate fostul internațional nu se mai află printre noi.

Acesta ne-a părăsit pe 16 noiembrie anul trecut, doborât de un infarct. Lumea fotbalului românesc a suferit un șoc după dispariția fostului fundaș al Generației de Aur, iar acum, acest sport este mai sărac. ”Tătuca” nu a fost uitat. S-au organizat o serie de manifestări în memoria lui. Între timp, stadionul Olimpiei a devenit stadionul ”Daniel Prodan”, iar apropiații și prietenii săi organizează o nouă acțiune prin care să-l cinstească pe Didi Prodan.

Joi va fi prima zi de 23 martie fără Daniel Prodan.

Daniel Prodan și-a început activitatea de fotbalist în anul 1991 la FC Olimpia de unde a plecat la Steaua București. A mai jucat pentru Atletico Madrid, Glasgow Rangers și altele. La naționala României a avut 54 de apariții și a marcat un gol. Alături de România s-a aflat la C.M. 1994 unde a bifat toate minutele și la Euro 1996.

sursa foto:wowbiz.ro

De același autor

Related Articles