Componenţii Clubului de dans sportiv Magnum Reşiţa au fost de 10 ori pe podium

Un bilanţ de 10 prezenţe pe podium pentru dansatorii de la Clubul Magnum Reşiţa, după participarea la două importante concursuri naţionale.

La Cupa Prodance desfăşurată la Orăştie au luat parte 7 reşiţeni, 5 calificaţi în finale şi 2 în semifinale.

La categoria 8-9 ani Amalia Radu a ocupat locul III şi Maria Balaci locul VI. La 10-11 ani, Alexia Ioniţă s-a aflat pe locul II, iar Marybell Kosztner locul III. La categoria 12-15 ani, Iasmina Fiat s-a clasat a 4-a.

Alexia Ioniţă şi Alexandru Ienea Irimescu, la 10-11 ani s-au calificat în semifinale.

La Cupa Instinct Dance de la Timişoara, Clubul Magnum Reşiţa a fost reprezentat de 13 dansatori, din care 8 s-au calificat în finale şi 5 în semifinale.

La categoria 8-9 ani, locul 2 a fost obţinut de Amalia Radu, locul 3 de Natalia Radu şi locul 4, Maria Balaci.

La 10-11 ani, Alexia Ioniţă a ocupat locul I, iar Marybell Kosztner s-a calificat în semifinale.

Perechea Sara Borcean-Alexandru Guţu două locuri II, atât la vals lent, cât şi la cha cha.

La aceeaşi categorie Alexandru Ienea Erimescu şi Alexia Ioniţă s-au calificat în semifinale. Tot semifinale au prins la prima lor participare într-o categorie nouă de vârstă Andreas Boru şi Roxana Munteanu.

Ziua de concurs s-a încheiat cum nu se putea mai bine pentru Clubul Magnum cu un loc I obţinut de perechea Roberta Madina şi Alexandru Ilia, la categoria de vârstă 12-15 ani.

“Au fost în total 10 clasări pe podium şi mulţumesc tuturor părinţilor, care împreună cu antrenorii clubului au făcut să fie posibile toate aceste rezultate frumoase şi meritorii, atât pentru sportivi, cât şi pentru judeţul Caraş-Severin, a afirmat antrenorul Ovidiu Tomescu”.

Ovidiu Tomescu a făcut parte şi din comisia de arbitraj a celor două concursuri.

Următoarea competiţie la care vor lua parte dansatorii Clubului Magnum Reşiţa este la Alba Iulia, în data de 12 aprilie.

Cristina Corocan

 

 

 

Cele mai citite

Related Articles