ACS Poli Timişoara – FC Voluntari, ora 18:00. Bănăţenii speră la a doua victorie în play-out

După ce au spart gheaţa în etapa inaugurală a play-out-ului, jucătorii timişoreni au o atmosferă mai bună în sânul echipei. Ionuţ Popa admite că echipa sa traversează o perioadă bună şi speră să lege a doua victorie în play-ouţ care să o urce în clasaemnt peste Pandurii şi Concordia.

În opinia tehnicianului, Voluntari este e o echipă tehnică, de combinaţie, cu jucători pe benzi rapizi. Ionuţ Popa speră acum să o învingă pe echipa care etapa trecută remiza 1-1 pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu.

ACS Poli Timişoara este în acest moment la trei puncte de locul salvator şi nu a suferit vreo înfrângere pe teren propriu în 2017
Bănăţenii au două victorii şi un eşec, acasă, cu FC Voluntari

De tabăra cealaltă, Dinu Todoran admite că echipa lui traversează o perioadă mai puţin bună din care dacă vor să evite retrogradarea trebuie să îşi revină cât mai repede.

Tehnicianul ilfovenilor urmăreşte şase puncte cu Poli şi cu Gaz Metan Mediaş, care să le permită îndepărtarea de zona periculoasă a clasamentului.
FC Voluntari este la şase puncte de retrogradare şi are o victorie în ultimele şase etape. De altfel, ilfovenii nu au marcat în 3 din ultimele 4 deplasări, scrie digisport.ro