Târg de locuri de muncă în străinătate pentru personalul medical!

Târgurile de Joburi pentru personalul medical vor avea loc în lunile aprilie – mai la Cluj-Napoca, Sibiu, Iaşi, Bucureşti, Craiova, Timişoara. În cadrul târgului Careers in White vor fi prezenţi recrutori din toată Europa, pentru a oferi personalului medical cele mai bune oferte de muncă atât în România, cât şi în Europa.

La Timişoara, va avea loc în 6 mai, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara (CRAFT). Domeniul medical face parte din industriile cu cea mai rapidă creştere, motiv pentru care în această primăvară peste 90 de angajatori şi-au anunţat prezenţa la Târgurile de Joburi pentru personalul medical organizate de Cariere în Alb. Astfel, cei care sunt în căutarea unui loc de muncă au posibilitatea să aleagă din sute de oferte în ţări precum România, Marea Britanie, Germania, Austria, Irlanda, Franţa, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.

Medicii specialişti, medicii rezidenţi, dentiştii, asistenţii medicali, fizioterapeuţii, medicii de familie şi absolvenţii de Medicină sunt aşteptaţi în cadrul târgurilor de joburi pentru a discuta faţă în faţă cu angajatorii şi astfel au şansa de a afla toate informaţiile de care au nevoie pentru a putea face un nou pas în carieră.

De același autor

Related Articles