Horoscop 17 martie 2017

Previziunile astrale pentru 17 martie:

Cuadratura Soarelui cu Saturn poate genera diferite obstacole, intarzieri si dificultati materiale.
Ar fi bine sa nu va bazati pe promisiuni. Astazi totul se realizeaza mult mai greu decat de obicei.

Horoscop 17 martie 2017 Pesti

Tu iti vezi serios de treaba, dar se baga altii unde nu le fierbe oala si risca sa strice si ceea ce ai cladit tu. Nu te baza pe cei care se bat cu pumnul in piept ca ar fi cei mai buni sau ca au avut succese grozave inainte, pentru ca nu se potrivesc si situatiei de fata. Tu te concentrezi la ceea ce ai de facut si iti asumi fiecare sarcina cu multa maturitate, or ceilalti nu sunt foarte atenti la ceea ce fac. Ei gresesc, fac mici gafe pe parcurs, nu vad eventualele riscuri si pot da peste cap chiar si cele mai bine construite planuri, de aceea ar fi de preferat sa nu lucrezi alaturi de ei. Te descurci mai bine singur.

Horoscop 17 martie 2017 Berbec

Esti cam nervos si orice replica ascutita te poate irita si mai tare. Imagineaza-ti ca tu esti un vas cu panze pe o mare si asa foarte agitata. Vorbele celor din jur sunt ca vantul naprasnic ce-ti sufla in panze si ce se intampla in acest caz? Te avanti si mai tare pe marea nervoasa! Ca sa tii sub control furtuna, trebuie sa cobori panzele si sa lasi corabia sa pluteasca in voie pe valuri, pana se linisteste marea, pentru ca daca provoci si mai mult starea de irascibilitate, greu de spus ce iese de aici. Coboara panzele!

Horoscop 17 martie 2017 Taur

Nu poti trece la etapele urmatoare, pentru ca o actiune inceputa mai demult a ramas nerezolvata si iti cere de urgenta sa te ocupi si de ea. Este un moment bun sa arunci o privire inapoi, la activitati abandonate in trecut, deoarece acum detii resursele necesare pentru a le duce la capat cu brio. Fa ordine prin restante, prin datorii, prin chestiuni ramase neincheiate, pentru ca abia dupa aceea te vei putea concentra cu succes la ce va veni. Nu te poti ocupa de chestiuni noi cat timp cari dupa tine atatea treburi ramase in aer.

Horoscop 17 martie 2017 Gemeni

 Esti influentabil si toate povestile care ajung la urechile tale te fac sa-ti pierzi curajul de a duce mai departe ce ai inceput. Unii iti vorbesc despre viitorul acestui proiect in cele mai sumbre note, altii te fac sa te indoiesti ca faci ceea ce trebuie si cum nu esti foarte ferm pe pozitie, ci de-a dreptul oscilant, dupa cum bate vantul, esti blocat in neputinta si nesiguranta. Nu esti asa de obicei, dar azi parca ai crede si pe unii, si pe altii, fara sa poti lua decizii cu propria ta minte. Mai lasa lucrurile sa se aseze, pentru ca momentan nu ai taria de a trage linie finala.

Horoscop 17 martie 2017 Rac

Desi incerci de fiecare data sa vorbesti amabil cu oricine, nu ai parte de cei mai placuti interlocutori, incat nici nu ar merita sa te porti atat de frumos cu ei. La tonul tau amabil, ei iti raspuns cu ton ridicat, la vorbele tale frumoase, ei raspund cu critici, incat nu ai nicio satisfactie in relatia ta cu lumea. Cu toate acestea, reusesti sa-ti pastrezi cumpatul si sa nu cazi in capcana intinsa de ei, aceea de a te scoate din sarite cu orice pret. Nu le merge, ci tu ramai zambitor si calm pana ce dezamorsezi tensiunea.

Horoscop 17 martie 2017 Leu

Te poti folosi de influenta si puterea ta pentru a redresa o situatie complicata. Lumea respecta deciziile tale, asculta ce ai tu de spus cu supunere, ca atare e bine sa profiti de pozitia pe care o detii deasupra lor, pentru ca tu vei deveni, astfel, eroul salvator care gaseste cheia problemei. Nimeni nu ti se poate opune, ci vor primi decizia sau ordinele tale cu un dram de smerenie, tocmai pentru ca ti se recunoaste valoarea. Toti stiu ca ceea ce spui tu e just, e legal, e valoros, si daca urmeaza sfaturile tale au numai de castigat, ca atare spune si altora care e parerea ta ca sa invete de la tine!

Horoscop 17 martie 2017 Fecioara

Desi pe moment ai tendinta de a spune ca nu vei avea castig de cauza intr-un proces impotriva minciunii, ai rabdare totusi! E un demers de lunga durata care-ti pune intens increderea la incercare, dar intr-un final adevarul tot va iesi la iveala. Ti se va face dreptate, lucrurile se vor aseza pe fagasul corect, dar trebuie sa astepti o vreme, pentru ca nu ajungi usor la verdictul pe care il speri. Ai depus dovezi in favoarea ta, ai facut toate demersurile corecte posibile, dar acum trebuie sa stai pe margine si sa astepti sa se aseze apele. Uleiul intotdeauna iese la suprafata apei, la fel ca adevarul, dar apa si uleiul sunt inca amestecate. Mai asteapta un pic sa se decanteze…

Horoscop 17 martie 2017 Balanta

Daca o sursa de venit se termina pe neasteptate, tu nu te pierzi cu firea. Esti suficient de descurcaret sa gasesti imediat o alta cale pentru a-ti castiga banii. Ba mai mult: momentele de criza pot fi chiar benefice pentru tine, deoarece te obliga sa-ti pui iute mintea la contributie si serios umarul la treaba pentru a descoperi solutii profitabile. Tu nu te vei opri pe loc, blocat de un hop, ci dimpotriva: gasesti in tine idei si mai valoroase, solutii si mai curajoase care pot atrage roade superioare, semn ca tu reactionezi foarte bine la factorii de stres extrem si ai nevoie, din cand in cand, de o zdruncinatura.

Horoscop 17 martie 2017 Scorpion

Pentru ca situatia materiala se amelioreaza, si starea ta devine mult mai buna! Devii mai sigur pe tine, mai optimist, mai dinamic, pentru ca banii au, iata, si efecte la nivel psihic (atunci cand ii ai). Ca iesi la cumparaturi si cheltui o suma mare pentru un obiect mult dorit sau doar reusesti sa-ti achiti o mare datorie ce-ti apasa pe umeri de ceva vreme, inchei ziua cu un sentiment de fericire ce are la baza confortul financiar. Ba chiar se intrevad si vremuri mai bune la orizont de parca ti se face o promisiune de castig sau profit pentru perioada urmatoare si asta te motiveaza la maxim!

Horoscop 17 martie 2017 Sagetator

Lumea larga e cea mai mare preocupare a ta si simti nevoia sa o explorezi prin mijloacele pe care le ai la dispozitie. Poate fi ziua in care iti planifici deja un viitor concediu, si se pare ca strainatatea este una din atractiile tale principale. Poate te gandesti la o mutare de domiciliu si navighezi pe tot felul de siteuri imobiliare legate de acest mare scop. Sau, daca nu poti pleca literalmente la drum, ai aceeasi pasiune de explorator in tine cand devorezi ghiduri de calatorie sau carti despre culturi indepartate, legende orientale despre vremuri de demult, pentru ca mai ales acea zona a lumii, Orientul, te fascineaza in mod special. Parca ceva te cheama acolo!

Horoscop 17 martie 2017 Capricorn

Fidelitatea si loialitatea sentimentelor in plan sentimental sunt puse in balanta in cel mai serios mod, dar ai toate sansele sa iesi bine la aceasta judecata. Daca te simti cu musca pe caciula in relatia de suflet, ar fi mai bine sa recunosti singur ca ai gresit, inainte de a fi descoperit, si sa repari de urgenta situatia, ca nu cumva sa genereze crize in lant. O discutie fata in fata, sincera, in care si tu si partenerul spuneti ce aveti pe suflet, poate redresa cu succes o situatie neclara intre voi doi, dar nu incerca sa te ascunzi dupa deget. Adevarul iese oricum la iveala!

Horoscop 17 martie 2017 Varsator

Nu te grabi, caci nu iese nimic bun daca incerci sa sari peste etapele firesti, ca atare ia-o incet, pas cu pas, spre tinta propusa. Daca vezi ca apar piedici pe parcurs, ele sunt un semnal de alarma s-o lasi mai moale, sa nu pretinzi rezultate imediate, pentru ca nu se ajunge usor acolo unde doreai! Este un proces de lunga durata, care uneori nici nu pare sa inainteze, ci treneaza pe un nivel stabil, dar vei vedea ca, in situatia de fata, se potriveste perfect zicala incetul cu incetul se face otetul. Cu calm si cu rabdare, totul se ridica pe un fundament mai trainic.

 

De același autor

Related Articles