Festivalul internaţional de jazz de la Gărâna, nominalizat la Gala Premiilor Radio România Cultural

Festivalul internaţional de jazz din munţii Banatului a fost nominalizat la Gala Premiilor Radio România Cultural, eveniment care va avea loc în data de 20 martie – la categoria „Proiecte culturale şi festivaluri“ unde ceilalţi nominalizaţi sunt coregraful Arcadie Rusu, pentru inițiativa creării Centrului Independent Coregrafic LINOTIP şi Centrul independent POINT.

A XVII-a ediţie a Galei Premiilor Radio România Cultural este un eveniment produs de Radio România Cultural, în parteneriat cu Teatrul Odeon. Spectacolul va fi transmis în direct on-air şi online de Radio România Cultural.
Vă reamintim că, iubitorii de natură și muzică live care tânjesc după serile de vară cu jazz sub cerul liber își pot planifica ieșirea la cea de-a XXI-a ediție a Gărâna Jazz Festival, care va avea loc între 6 și 9 iulie, în Munții Semenic.
Americanul John Scofield și proiectul său Überjam, quintetul Enrico Rava-Tomasz Stanko și suedezii de la Tonbruket sunt primele trei prezențe anunțate în line-up-ul acestei ediții. La ediția 2017, concertele și evenimentele adiacente Gărâna Jazz Festival se vor desfășura pe trei scene din Munții Banatului.
Marius Giura – coordonatorul proiectului Gărâna Jazz:
Biletele pentru Gărâna Jazz Festival au fost puse în vânzare în rețeaua biletmaster.ro, la prețul de 300 de lei în varianta de abonament şi 85 de lei în varianta de bilet pentru o singură seară de festival.
Sursa: pressalert.ro

De același autor

Related Articles