[AUDIO] Locuri de muncă pentru studenţii reşiţeni

hdrO ofertă de aproximativ 100 de locuri de muncă a fost prezentată astăzi studeţilor de la Universitatea “Eftimie Murgu” din Reşiţa. O companie de renume internaţional, care are punct de lucru şi în Moldova Nouă, şi-a prezentat oferta locurilor de muncă fiind una foarte vastă, de la ecomomişti, la ingineri, a precizat rectorul universităţii, Doina Frunzăverde.

Compania respectivă doreşte să îşi dezvolte activitatea, în prezent având un personal de peste 2.000 de angajaţi. Avantajul studenţilor reşiţeni este acela că se pot angaja în judeţul Caraş-Severin, deoarece Universitatea “Eftimie Murgu” are stabilit un parteneriat cu acea firmă, a mai specificat Doina Frunzăverde.

Aceasta a mai precizat că problema cea mai mare a învăţământului universitar şi preuniversitar din România este lipsa de motivare a elevilor, respectiv studenţilor, cărora li s-a implementat ideea că indiferent dacă studiezi, un loc de muncă avantajos se poate găsi doar în străinătate. De aceea, prin acest parteneriat al Universităţii “Eftimie Murgu”, se doreşte motivarea studenţilor reşiţeni, care nu doar că îşi pot găsi de lucru acasă, dar se pot angaja şi într-o firmă râvnită la nivel internaţional.

Singura responsabilitate a studenţilor este aceea să studieze pentru a obţine rezultate foarte bune în timpul facultăţii.

Rectorul Universităţii “Eftimie Murgu” din Reşiţa, Doina Frunzăverde:

Cele mai citite

Related Articles